Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Filmovi na HRT kriptovani...?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Filmovi na HRT kriptovani...?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Filmovi na HRT kriptovani...?
    Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 21:36

Posedujem SkyStar2 karticu, i pre nekoliko dana sam pokusao da grebujem iz ProgDVB-a film sa HRT 1, rec je bio o filmu Story of Us (sto je manje vazno)...iako je na hot birdu sva 3 kanala hrt-a skremblovana uspevam da ih otvorim...medjutim program mogu da pratim sve dok ne pocne neki film ili emisija koja je na teletextu oznacena kao * - tj. kodirano za sat. televiziju...za vreme trajanja te emisije umesto nje vidim samo VIP me  logo (jer verovatno program ne uspeva da dekodira to)...da li je nekako moguce zaobici zastitu bez pretplate i ripati filmove na ovaj nacin?...

hvala

Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 22:14
ne
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2004 u 23:00
NAŽALOST HRT JE ZAKODIRAN  Viaccess 2 KOJE NEMOGUÆE PROBITI.NAŽALOST SVE MANJE PROGRAMA SE MOŽE OTVARATI JER SU SVE BOLJE ZAŠTIÆENI.JA SA ZA SADA ZADOVOLJAN ŠTA MOGU GLEDATI (NATIONAL GEOGRAPHIC,MTV,VH 1,TBS(ODLIÈNI FILMOVI NA ENGLESKOM,)CARTON NETWORK....)ALI  NASPRAM ONOG ŠTO SE MOGLO GLEDATI PRIJE GODINU DANA JAKO SE MALO PROGRAMA MOŽE GLEDATI.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 15:02
Na kom ti je satelitu taj TBS, i da li znas koji jos programi emituju filmove na engleskom pa da bi se mogli ripati???
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2004 u 22:26
JAVI MI SE NA PM.(MISLIM DA SMO VEĆ PRIČALI O SATELITSKAMA ALI NISAM SIGURAN)
Na vrh
Ash_ View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ash_ Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 00:01

ne budite tuzni...brzo ce se i ta zastita razbiti kao i sve ostalo

[URL=http://www.imageshack.us][IMG]http://img237.imageshack.us/img237/9713/janessex3eq.gif][/URL]

&
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2004 u 15:02
Originalno postovano od strane Ash_ Ash_ piše:

ne budite tuzni...brzo ce se i ta zastita razbiti kao i sve ostalo

Svi kao mi se tome sto pre nadaju..., nadam se da ce biti ubrzo...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.