Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Taxi 3 titl?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Taxi 3 titl?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Taxi 3 titl?
    Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2003 u 14:17

trazim titl za taxi 3 engleski ili srpski ili hrvatski

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2003 u 20:25
Pa da...meni je ovo prvi glas???????????????????
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2003 u 20:54

Za sve ljubitelje kultnoga [MovieID=3053169] dobre vijesti: 12 sezona sigurno kreće na jesen. Procurila je i fotka sa snimanja, na kojoj su i Cat i Rimmer i Lister - mehanoidi.

Svi smo mi Kryten, moglo bi se reći. Naš omiljeni lik, poslužitelj-mehanoid Kryten, koji se prvi put pojavljuje 1989. godine! (zar je toliko prošlo?), dobit će društvo!!! S nestrpljenjem čekamo jesen i ovu za mnoge generacije kultnu britansku seriju, punu otkačenoga britanskoga humora.

Na vrh
Piton View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Piton Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2003 u 00:31
Ja imam engleski titl za Taxi 3
One big fat snake
Na vrh
darkic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darkic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Travanj/Apr.2003 u 19:09
Molio bih da posalje eng titl za taxi 3
Dario
Na vrh
Srbin View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Srbin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Travanj/Apr.2003 u 20:23
Dali mogu i ja da dobijem prevod ovog filma naravno na hrvatskom . Cao i hvala u napred .
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2003 u 19:37
Molio bi da mi posaljete titlove za taxi 3 na engleskom ili hrvatskom! hvala!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,164 sekundi.