Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Trebbam savjet!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Trebbam savjet!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Trebbam savjet!!
    Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 11:08
E ovako... vec 2 puta skidam film National Treasure Book of Secrets...
Kad skidam filmove gledam da imaju sto vise onih sta uplodaju i skidaju da mi brze skine,pa sam i tako ovaj skidao!

Inace koristim ovu stranicu za filmove http://www.torrentz.com/
i trazio sam ovaj film i prvi puta sam skidao s onog linka odmah na pocetku gdje ima najvise ovih sta film dijele... ajde film sam skinuo i kad ga pokusam pokrenut ono mi napise kako moram imati neki codec i da odem na stranicu
http://hdmi2.com/ i skinem taj neki codec... prvi puta to nisam htjeo,i skinem preko onog drugog po redu linka i isto mi napise...

Sad neznam dali cu skidati taj codec ili je to neka prijevara... pa ako netko moze reci bit cu zahvalan...
Pozdrav
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 13:07
To sta si skinuo obrisi i to sa SHIFT+DELETE jer je cist fake. Nikako ne skidaj te gluposti, codece i slicno.

Skidaj one torente gde ljudi ostave neki komentar, tipa jel dobro ili nije.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 14:21
necu da reklamiram sajtove ali evo moze ti pomoci, jedino ti treba registracija i cepas, sve je ispravno, neces ni jedan fajl skinuti fake(lazan) tako da izvoli:
www.zamunda.net
  nije uvek dostupna registracija
www.arenabg.com
uvek je dostupna!!! ja to koristim i nemam problema sa filmovima i serija, i igrica i Hd filmova i serija

Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2008 u 14:23
Na vrh
SandroCro View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SandroCro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:25
Hvala obojici... zato sam i najprije pitao ovdje da vidim sto je...
No cudno mi je sto taj film ima toliko ljudi, i toliko drugih koji ga skidaju...

Na ovoj stranici imam problem
www.arenabg.com
kad odem da se registriram,pise mi na cirilici i na engleskom jeziku da prihvatim uvjete... no samo na cirili mi pise nesta zitim slovima,valjda da tu pritisnem i prihvatim a na engleskom tog linka nema... nazalost neznam cirilicu pa nevjerujem da bih se uspio registrirati a kamoli onda dalje raditi stim...

Ažurirao SandroCro - 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:28
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:56
e ovako: prvo ides create account kao sto si i poceo onda na tih slova kirilicnih kliknes :

onda ti se otvori sledeca strana gde scroll-iras misem skroz dole i stikliras ovo i onda OK:

i posle standardno izberes username password i validni mejl i to je to!!!

Ažurirao icemaher - 24.Veljaca/Feb.2008 u 15:58
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.