Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Jupi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Jupi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
toknezev View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Jupi
    Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 21:13

Evo ljudi dobismo novi forum od kojeg oèekujem da mi pomogne u mom usputnom hobiju - klaðenju. Ako netko zna nešto o nekom klubu (tko je ozljeðen i tako dalje.) neka zbori! A za start izjasnite se o vašim zgodama u klaðenju (kakvi su dobici, što vam najbolje ide....) pa da vidimo koliko nas ima.....

Evo ja æu poèet: U mojoj evo èetverogodišnjoj karijeri klaðenja bilo je svakakih dobitaka tako da sam u nekom plusu oko 6,000 kn s tim da 99% igram na ulog 10+ i nikad više od dvaput tjedno. Igram sve sportove ali najviše Engleze koje 92% uvijek pogodim! Sad vi

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 23:29
postoji jedan dobar link namijenjen samo kladionicama. Evo ti jedan primjer http://www.tipdana.com/phpBB/viewtopic.php?t=6858
Na vrh
Valter View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Valter Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2004 u 23:30
i još nešto, vrlo èesto dobijem zahvaljujuæi gornjem forumu
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 10:51
Ja se kladim mozda 2 godine.kladim se na nogomet,rukomet.U hokeju na ledu se mogu dobit velike pare jer velikom broju ljudi se taj sport svida ali isto tak vecina nezna nista o tom sportu.Dobio sam 1200 kn!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Gotenks View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Gotenks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Veljaca/Feb.2004 u 10:52
Aha i jos nesto.na hokej se kladi kad su neka velika natjecanja!

I'm tired of bein' poor and even worse I'm black
Na vrh
Kakaroto View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kakaroto Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2004 u 19:38
za toknezev-a  ja mislim da bi bilo dobro da svaki dan stavimo novu temu sa tipovima i iskomentiramo to šta stavljamo i ti izbriši nakon par dana
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2004 u 20:31

Ma može! Predlažem da se to napravi dan prije jerbo većina ide na net predveče a u kladionicu do podne! I mislim da bi se mogle otvarat teme početkom tjedana o prognozama za vikend jerbo najviše se kladi vikendom. Dakle prognozirajte ljudi!

I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.