| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
T: Filmove DVD-R |
Odgovori
|
| Korisnik | ||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nikica008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 19.Ožujak/Mar.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 235 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: T: Filmove DVD-RObjavljeno: 19.Veljaca/Feb.2008 u 19:03 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Tražim ove filmove u DVD Copy (DVD-R) obliku, nikako DVD Rip.
Ovo je moj katalog http://rapidshare.com/files/98779869/Nikica008_-_popis.xls Pa se javite na PP ako imate neki od gore navedenih filmova i ako vas nesto od mene zanima. Ažurirao nikica008 - 11.Ožujak/Mar.2008 u 20:32 |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
![]() |
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
nikica008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 00:10 |
|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|
Update
|
![]() |
OLDBOY
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 11.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 74 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 12:28 |
|
e imam nekih serija ja numbers,sleeper cell,homocide...ak hoces javi se na drunkmaster01@net.hr pa se dogovorimo
|
![]() |
nikica008
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 23:10 |
|
nasao sam sleeper cell i homicide a numbers jedino ako je dvd rip dakle bez ikakvog znaka u kutevima
|
![]() |
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |