Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bud spencer i terene hill
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bud spencer i terene hill

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aligator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bud spencer i terene hill
    Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2008 u 14:53
svuda sam trazio i nemogu da nadjem prevode za njihove filmove pa ako neko ima bio bih mu zahvalan hvala unapred    
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2008 u 15:22
A koje filmove? Nit si stavio naslove, niti linkove ka imdb da se tacno vidi za koji ti film li filmove treba.
Na vrh
aligator View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aligator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2008 u 15:28
evo za pocetak ova cetri filma stavrno nigde nemogu da nadje.

Double Trouble (1984)
Boot hill
Blackie the Pirate (1971)
Go for it
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2008 u 16:55
Jednostavno ih nema. Okrenuo sam nebo i zemlju da bi ih našao. Imaš ih par na downloadu.
Na vrh
drdamjan View Drop Down
Approval team
Approval team

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj drdamjan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2008 u 02:00
Originalno postovano od strane aligator aligator piše:

svuda sam trazio i nemogu da nadjem prevode za njihove filmove pa ako neko ima bio bih mu zahvalan hvala unapred    

dragi aligatorčiću,
na double troble sam na 55%.
malo sam u gužvi, ali budi strpljiv
drdamjan
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Veljaca/Feb.2008 u 11:07
Tužna vijest za sve ljubitelje B.Spencera i T.Hilla (neki ju možda već i znaju):

Dobio sam mail od finca koji je "napravio" finski prijevod za ove filmove. Čovjek kaže da je titlove izripao sa DVD-a na kome su bili samo švedski i finski titlovi, bez engleskih i da nezna nikoga tko bi ih imao. Dakle, više sreće u idućem izvlačenju. Cry
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.