| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Carlston Za Ognjenku Aka Tears For Sale (2008) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Carlston Za Ognjenku Aka Tears For Sale (2008)Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2008 u 14:53 |
|
ČARLSTON ZA OGNJENKU, 2008. (Srbija) Žanr: Avantura Glavne uloge: Sonja Kolarčić Katarina Radivojević Olivera Katarina Stefan Kapičić Nenad Jezdić Scenario: Aleksandar Radivojević, Uroš Stojanović Režija: Uroš Stojanović Sinopsis: Srbija dvadesetih godina prošlog veka, u smiraj Prvog svetskog rata - očaravajuća, mistična, surova, večno razapeta između Istoka i Zapada, između drevnih paganskih mađija i sila civilizacije. Visoko u krševitim planinama leži selo Pokrp, čije je čitavo muško stanovništvo izginulo u pređašnjim ratovima. Selo neljubljenih žena koje skapavaju za muškarcima. Kada sestre narikače, Mala Boginja i Ognjenka, u bezuspešnom pokušaju da izgube nevinost, slučajno bez života ostave jedinog preživelog pokrpskog muškarca - prastarog i iznemoglog deda Bisu, nađu se pred "strašnim sudom" ogorčenih seoskih žena. Ali, uspevaju da iznude pomilovanje pod uslovom da pronađu živog i pokretnog muškarca, uhvate ga i dovedu u selo. Pod budnim okom duha svoje stroge babe, Velike Boginje, dve vatrene, ali i naivne sestre kreću u veliki, beli svet. Očekuju ih strast, avantura, ljubav, razmetljivi snagator i ulickani kralj beogradskih plesnih dvorana. |
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Veljaca/Feb.2008 u 16:55 |
|
Kao što sam već i napisao u "Dnevniku", više sam očekivao od filma.... Priča je dosta nedorečena i prazna....."Kapu skidam" za režiju i efekte, odnosno fotografiju i kameru u samom filmu.
|
|
|
|
![]() |
|
luka0037
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6630 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2008 u 02:52 |
|
Za tehnicke detalje filma i nacin snimanja i ostalo svaka cast , ali katarinu radivojevic i kapicica ne mogu da smislim . katarina je sa zonom dozivela vrhunac svog glumackog umeca (sem ako se ne pojave trake sa bregom pa nadmasi severinu , a onom seljaku je samo falio mamin escajg pa da bude u pravom fazonu bg kicosa
|
|
![]() |
|
Godfather1202
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2008 u 22:35 |
|
mOZE LI SE NACI OVAJ FILM ZA DOWNLOAD?
|
|
|
powered by: The Godfather
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2008 u 00:04 |
|
Verujem da ne. Domaća produkcija teško "ide" na net tako brzo...
|
|
|
|
![]() |
|
vincent84
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 22:51 |
Pazi matori, rekli su da ce izaci dvd 12 meseca, ali josh nishta nema, tako da cemo morati da prichekamo. Iznache slazem se da je ostao nedorechen, da su ishli u smeru bajke bio bio najfilm 2008. ovako, lep pokushaj u svakom sluchaju. ALi lepo je videti da se konachno malo drugachiji filmovi snimaju u Srbiji. |
|
|
filmske-radosti.com
|
|
![]() |
|
N.B.G.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Sick Boy Pridružen: 29.Srpanj/Jul.2008 Status: Offline Points: 2520 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Prosinac/Dec.2008 u 23:37 |
|
|
|
|
![]() |
|
dj.mr.schultz
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2009 u 15:10 |
Potpuno se slažem sa tobom svaka čast
|
|
|
Rad Oslobadja !!!
|
|
![]() |
|
NEX1
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Srpanj/Jul.2009 u 12:22 |
|
Konacno se pojavio i ovaj film nalazio sam ga na netu Ovde pisite svoje komentare o tom filmu.Ja ga nisam ni skinuo pa prema tome nemam nikakav komentar Ja sam samo cuo da ovaj film nije nesto. Ja sam cuo da ovaj film nije nesto. Razumem. Ažurirao icemaher - 30.Srpanj/Jul.2009 u 12:52 |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2367 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2025 u 16:13 |
|
Hteli nešto da snime, da kažu, da prenesu poruku, snimili, pričali, a šta su hteli da kažu i kakvu poruku da pošalju, nikada saznati nećemo...
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Ožujak/Mar.2025 u 11:45 |
|
Bome ja ga tada kada se pojavio prekinuo, lepo je izgledao, delom možda bio i osveženje u YU filmu uopšte (kako god se oni sada već zvali, unapred lepo molim da me se ne davi oko toga, ne zanima me kako se sada filmovi dele), ali prosto mi je sve to bilo daleko, neinteresantno.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |