Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - EMDB-katalog
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

EMDB-katalog

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: EMDB-katalog
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 19:58
Pa ovako ,neznam ako netko slučajno zna kako se ovaj katalog može, i dali se uopće može postavit(uploudat) na RS,ali da je kompletno sve na njemu znaći:slika filma,popis glumaca,žanr,godina,redatelj itd...!??Evo to je taj katalog(ovo je slika sa "forum filmova" šta ju je Hannibal_LECTER postavio a meni je katalog totalno OK)!Neznam jesam postavio pitanje u vezi kataloga na dobro mjesto pa ako nije neka moderi ili netko drugi premjesti!BDW nemam ja neznam kolko puno filmova,nekih 250-300,nema dugo šta sam kreno sa tim pa ono tek tolko da znam!HVALA!!POZDRAV!
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 20:43
premestena tema :)
Jel tebi treba link za taj program sa sve ubacenim filmovima il sta? :)

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 21:36
Odlično znao sam da sam fulo temu:)!!ne,ne imam ja taj program ali me zanima dali se da stavit(uploudat) na RAPIDSHARE,da ga stavim kao svoj katalog ali da se uplouda sa svim tim ,znaci da se vide slike,ko glumi,redatelj itd...jel me sad kužiš!?Ja sam nešto pokušavo ali mi samo izbaci popis filmova koje imam stavljene u njega,bez ovih drugih stvari!Confused
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 21:46
mislim da bi trebao onda da posebno uploadujes instalaciju progtama + tu tvoju bazu :)

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2008 u 21:51
OK,budem pokušao nešto radit sa tim pa ako bude išlo ok, ako ne ne!THANKS!Wink
Na vrh
cisko kid View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cisko kid Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2013 u 21:21
Pozdrav svima Smile

Koristim ovaj program za evidenciju filmova koje sam gledao. U zadnje vreme, kad evidentiram film, on sa IMDB skine podatke, ali ne i sliku datog filma, iako na IMDB ima slika. O čemu se radi?Unhappy 
Na vrh
yolix83 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj yolix83 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Prosinac/Dec.2013 u 22:35
Originalno postovano od strane cisko kid cisko kid piše:

Pozdrav svima Smile

Koristim ovaj program za evidenciju filmova koje sam gledao. U zadnje vreme, kad evidentiram film, on sa IMDB skine podatke, ali ne i sliku datog filma, iako na IMDB ima slika. O čemu se radi?Unhappy 

Sad sam instalirao programčić, nije loša stvarčica. Često me drugar pita da mu preporučim neki dobar film koji sam gledao a ja se ne mogu sjetiti sam onih par zadnjih.
Da pređem na stvar, svoj problem ćeš riješiti tako što dole ispod slike promijeniš izvor fotografije, umjesto imdb promijeniš na moviemeter ili neki drugi ponuđeni.
There are two kinds of spurs, my friend. Those that come in by the door; those that come in by the window.
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2014 u 17:50
Coollector je puno bolji za ovo http://www.coollector.com/.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.