Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Sport
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - TENIS - Otvoreno prvenstvo Srbije u Melburnu...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

TENIS - Otvoreno prvenstvo Srbije u Melburnu...

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: TENIS - Otvoreno prvenstvo Srbije u Melburnu...
    Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 14:32
Šta reći... U pojedinačnoj konkurenciji, od 8 polufinalista, troje iz Srbije, ostale zemlje imaju po jednog predstavnika...Clap
Ukupno, 3 finala, 2 titule...Clap
Pa se pitam, što sve te Grand Slam turnire lepo ne presele u Beograd, kad su ionako svi naši...StarStarStarStarStar

(P.S: Ovih 5 zvezda su redom Novak, Nenad, Ana, Jelena, Janko...)

Ažurirao Johhny Q - 27.Sijecanj/Jan.2008 u 14:33
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 18:18
E vala svaka čast Noletu.... Najbolji je....
A ko zna šta bi bilo da Jelena nije bila bolesna/povređena...

Ažurirao darije - 27.Sijecanj/Jan.2008 u 18:19
Na vrh
streberche View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj streberche Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Sijecanj/Jan.2008 u 22:40
Stvarno svaka cast teniserima! A red je bio i nesto i lepo da se dogodi...
NOLE JE CAR!!!
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 00:50
vala bas,da i nas nesto lepo strefi.Svaka im cast.
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 10:43
Svaka čast, sad ste bolji od nas u tenisu...
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 11:23
Ja to ne gledam na taj nacin, navijam i za Ljubicica i Karlovica i ostale, k'o da su moji!!! Pa kad je Hrvatska pobedila u DEVIS KUPU, navijao sam k'o da sam bio na mecu!!! A koliko sam mogao da vidim bilo je i nekih u dresevima Hrvatske koji su zdusno navijali za Djokovica!
Vladika
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 13:09
To je tacno Vladika.
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 14:44
Originalno postovano od strane Vladika Vladika piše:

Ja to ne gledam na taj nacin, navijam i za Ljubicica i Karlovica i ostale, k'o da su moji!!! Pa kad je Hrvatska pobedila u DEVIS KUPU, navijao sam k'o da sam bio na mecu!!! A koliko sam mogao da vidim bilo je i nekih u dresevima Hrvatske koji su zdusno navijali za Djokovica!

to sam i ja primetio

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,258 sekundi.