Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
jasnaa View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasnaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: titl
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 13:23
    Pozdrav, ja sam nova i neinformirana, Evo skinula sam prvi film u životu Nationale tresure Book of secret i ne znam dalje mrdnuti. Treba mi titl i kako ga staviti
jasna
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 13:37
pozdrav i dobrodošla na forum Wink
evo titl imaš ovdje za skinut
http://divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=national&language=

ima ih više pa odaberi koji ti odgovara..s kojim programom gledaš filmove?
ako s BSPlayerom lijepo pokreneš film,kad si ga pokrenula učitaš titl,desni klik open subtitles i nađeš ga kamo si ga skinula...evo nadam se da sam pomogao :)
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 19:00
polako svi smo mi bili u situaciji kao i ti

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2008 u 12:00
neki su i ostali!
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
jasnaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasnaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 10:18
Super ste mi, skinula sam titl u workshopu podesila titl jer je kasnio i super ali sad mi treba titl za Beowolf
jasna
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 10:41
Misliš Beowulf,ima ih više pa odaberi jedan :)

Izvoli
http://divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=beowulf&language=
Na vrh
jasnaa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jasnaa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 10:51
Da hvala puno ali sad vidim da mi ne skida film valjda nemam dobar torent (mislim)
jasna
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 19:03
nekaj si pogrijesila v opcijama ili  si  nekaj krivo stisnula pri skidanju...probaj ponovno!
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.