Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problem ili ne?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problem ili ne?

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problem ili ne?
    Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 02:58
ovako..imam sony ericsson K750i i kad ga priključim  u komp on ga prepoznaje al mi neda da stavim slike s moba na komp i obrnuto...uglavnom odmah kad ga priključim pojavi mi se neki Wizard za instalaciju kad to instaliram isti vrag i poslje..probao sam stavit cd koji sam dobio s mobom i instalirao program koji je na njemu i opet isti vrag..sprobao sam kasnije kod sestre na kompu tamo je sve ok..možda netko zna kako rješiti problem?

hvala
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 03:13
jesi probao na druge USB portove, i ja imam isti telefon odlicno radi i to bez programa za njega. samo drajvere instaliram i pojavi mi se memory stick iz telefona i cepam.
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 03:19
probao sam i na druge USB portove sve isto..koje drajvere si instalirao? one koje si dobio s mobitelom?
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2008 u 03:51
poslao sam ti drajvere na MSN
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,172 sekundi.