| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
plextor przilica |
Odgovori
|
| Korisnik | |
superman78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: plextor przilicaObjavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 18:46 |
|
htio bih kupiti kvalitetniju przilicu, pa me zanima koji modeli se prodaju u hr, ima netko linkove neke preporuke...
vazna napomena, ne kuzim se previse... dakle imam onaj tanki plosnati kabel "stariji" pa neznam sta je to sata, ata... dakle przilica bi trebala imati taj prikjucak, zanima me takodjer mogu li kupiti nesto da spojim vise hardova i przilica (dakle htio bih spojiti 3 harda i 2 przilice, a kolko vidim mogu samo 4 stvari staviti trenutacno) evo linka gdje sam nasao plextor pa me zanima koji uopce mogu ja spojiti (ili mogu bilo koji ako kupim neki dodatni prikljucak ako uopce postoji tako nesto?) http://www.formel.hr/clanak.php?id=12434 Ažurirao superman78 - 19.Sijecanj/Jan.2008 u 18:59 |
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 19:55 |
|
nikakav plextor, bježi od toga, plextor se fura na staru slavu i ako se potrudiš malo prosurfati po netu vidjet ćeš da nitko nema baš dobra iskustra s plextorovm novim pržilicama...
Ukoliko kupuješ sata pržilicu preporučam ti neki samsungov model, ali čemu koupovati sata pržilicu ako nemaš sata priključak, kupi jednostavno novu ATA pržilicu i to je to, nećeš pogriješiti s recimo pioneerom. |
|
![]() |
|
superman78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 20:07 |
|
pioneer mi se pokvario tocno nakon godinu i par dana (garancija godinu) tako da mi nije ostao u ljepom sjecanju, ova nec koju imam trenutacno nesto lose snima trenutacno ali evo vec je prozivjela sigurno preko 2 godine pa joj se vjerovatno blizi kraj, neznam od kuda ti to da je plextor los, on je bio a i sada je kolko ja znam pojam u przenju
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 15:54 |
|
Plextor je BIO pojam u prženju, a sada nikako NE opravdava toliko višu cijenu od konkurencije a mnoge pržilice ga u kvaliteti zapisa itekako šibaju...Plextor se i dalje vadi na staru slavu kada je bio neminovni kralj prženja, a velik dio te slave još vuče iz doba cd pržilica!
Ako ti imaš novaca i nije ti žao dati, uzmi plextora, ali ne očekuj neku axtra kvalitetnu pržilicu, odnosno kvalitetniju od ostalih proizvođača :) |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 20.Sijecanj/Jan.2008 u 16:48 |
|
evo ja bas koristim vec pola godinu Plextor px-750a i mogu reci da sam prezadovoljan, prethodno sam imao samsung WriteMaster ne secam se koji model je bio, sa tom samsungu sam bio primoran da bacam diskove u kantu djubre, dok plextor ih cita mnogo bolje.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |