Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - spajanje 2 avi faila ??
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

spajanje 2 avi faila ??

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: spajanje 2 avi faila ??
    Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 06:32
znaci imam problem sa prevodom nakon sto spojim dva avi faila, ja spojim i prevode u workshopu ali uvijek onaj dio titla od cd2 tj. od drugog avi faila mi malo bježi , bez obzira koliko ga namještao u workshopu, dali je moguće da kad namještam titl da namjestim samo drugi dio titla iako sam već spojio dva titla u jedan, znači dali je moguće namještati pola titla a da prva polovica ostane kako jeste i kako se to radi, hvala
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 07:27
Vidi. Oznacis deo titla 2 i kad pocne drugi deo filma cekas kad progovore i tad podesis titl
bolje golub na grani, no guska u krevetu
Na vrh
Tony Montana View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Tony Montana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 13:04
Originalno postovano od strane sipa sipa piše:

Vidi. Oznacis deo titla 2 i kad pocne drugi deo filma cekas kad progovore i tad podesis titl

je ali kako da oznacim ?

moras znati da sam vec spojio 2 titla u jedan a trebam podesiti samo drugi dio...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 14:20
nadji gde ti bezi titl ili gde kasni(obicno titl drugog cd-a pocinje na 45min,50min pa dalje) i klikni na pocetku tog titla i kraj drugog cd i pritisni shift da ti se selektuje ceo drugi titl i posle gore idi :
edit->timings->shift -100milliseconds Shift+Ctrl+N. i vracas titl unazad kolko ti treba, fakticki usporavas titl drugog cd kojeg si selektovao. ako ne uspes, onda skini opet oba titla, unesi samo drugi titl i isto uradi kao sto sam rekao, pa posle ih spoji

Ažurirao icemaher - 19.Sijecanj/Jan.2008 u 19:31
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Sijecanj/Jan.2008 u 20:27
Originalno postovano od strane Tony Montana Tony Montana piše:

Originalno postovano od strane sipa sipa piše:

je ali kako da oznacim ?

moras znati da sam vec spojio 2 titla u jedan a trebam podesiti samo drugi dio...

Pa, ovako. prvi deo traje 350 redova i 1h 45min. Kad spojis titl je duzi. Odes na 351 red i na 1h 45 min. Kliknes misem na taj red i on poplavi.  Pritisnes Shift+End na tastaturi. Titl ispod 350-tog reda poplavi i onda pustis film. Kad progovore pritisnes one dve horizontalne paralelne strelice i to je to.
Na vrh
rondo007 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rondo007 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 19:29
KAKO DA SPOJIM FILM(AVI) U CELINU, AKO IMA CD1 I CD2? KORISTIM NEKI ''HJ SPLIT PRO'' PROGRAM, ULAZIM NA ''JOIN'' OPCIJU, ALI BEZUSPESNO. NEMA VEZE STO CE MI FILM IMATI 1400MB ...HOCU CELINU...PREVOD ZNAM DA SPOJIM, ALI OVO NEMA SANSE..UNAPRED HVALA...MOJ MAIL: rondo007@neobee.net
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 19:41
Jedan mali i zgodan program: AVI MPEG RM WMV Joiner. Jednostavniji ne može biti!!!!

Takođe i VirtualDub....
Na vrh
sipa View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sipa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 20:42
Easy Video Joiner 5.21.
Ludilo kako je lak.
Ako ti treba uputstvo, javi se.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2008 u 22:47
ovo je po stotiput pisano! downloadiraj program virtual dubmod:
http://sourceforge.net/project/downloading.php?group_id=65889&use_mirror=heanet&filename=VirtualDubMod_1_5_10_2_All_inclusive.zip&42290256

ukljuci ga, idi na file->open nadji prvi disk, onda idi na video->direct stream copy, onda idi na file->append segment unesi drugi disk, onda idi na file->save as-> upisi zeljeni naslov filma. i sacekas 1-2min i imas gotov spojen divx film 1400mb.

Ažurirao icemaher - 24.Sijecanj/Jan.2008 u 22:49
Na vrh
luanda View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luanda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2009 u 09:29
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Jedan mali i zgodan program: AVI MPEG RM WMV Joiner. Jednostavniji ne može biti!!!!

Takođe i VirtualDub....

Vidi Darije,skinula sam film koji ima 4 avi fajla i skinula sam taj AVI MPEG RM WMV Joiner(neka bzvze verzija koja traje 10 dana i ne moze da spoji vise od 2 fajla).
Ok,spojim 2 po 2, i kada spojim sada ta 2 novonastala fajla, ton u drugom delu filma mi zuri.( kada pokrenem ta dva fajla pojedinacno  sve je ok,i slika i ton,samo kada se spoje dodje do mimoilazenja slike i tona Confused)

Prvo sam probala VirtualDubom ali mi je pokazao ovo

i zato sam presla na AVI MPEG RM WMV Joiner koji je neuporedivo laksi ali ne znam zasto se ovo desava.Pomoc? Smile

Kako ovo moze da se resi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2009 u 09:51
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=24575&KW

odnosno:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=20640&KW

odnosno:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=15549

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,195 sekundi.