Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - VCD i subtitle
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

VCD i subtitle

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
MAJMUNCINA View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MAJMUNCINA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: VCD i subtitle
    Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 00:49

DALI MI KO MOŽE OBJASNITI KAKO DA STAVIM("UMETNEM NA SLIKU") TITLOVE NA SVCD & VCD , A DA PRITOM NEMORAM PRVO S VIRTUALDUBom UMETATI TITLOVE , PA POTOM PREBACIVATI S TMPGEnc U MPEG FORMAT????

Blood and death are waiting like a raven in the sky
I was born to Die
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 09:46

nažalost ne postoji takvo riješenje!

Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 09:53
Originalno postovano od strane MAJMUNCINA MAJMUNCINA piše:

DALI MI KO MOŽE OBJASNITI KAKO DA STAVIM("UMETNEM NA SLIKU") TITLOVE NA SVCD & VCD , A DA PRITOM NEMORAM PRVO S VIRTUALDUBom UMETATI TITLOVE , PA POTOM PREBACIVATI S TMPGEnc U MPEG FORMAT????

Po stoti put TMPGc ubacuje i titl!!

Kapetan Kuka
Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 09:59
tako je kuka ali ti ga nisi shvatio.....Da bi titl zadržao bez convertiranja? e to za sada nemože? Iako imam ideju algoritamsku!
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 14:45
imam ti ja neki svoj tutorijal ako oš pošaljem ti ga sam mi reci koji ti je mail
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MAJMUNCINA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 17:19
MAIL SAM TI POSLAO NA PM
I was born to Die
Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 17:26
Može se stavit da se titlovi automatski uèitavaju (npr. u ffdsowu) i onda æe se automatski u TMPEg pri konvertiranju biti i titlovi!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 17:47
Božo,reci im da je to nemoguèe
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MAJMUNCINA Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 22:27

HVALA TI BOŽO - MAJSTORE

I was born to Die
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 22:27

O èemu se tu piše ???

Kome šta nije jasno???

Kapetan Kuka
Na vrh
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 22:29

Originalno postovano od strane nitrogas nitrogas piše:

tako je kuka ali ti ga nisi shvatio.....Da bi titl zadržao bez convertiranja? e to za sada nemože? Iako imam ideju algoritamsku!

Ajde ti nešto izmisli i pri tome zakompliciraj stvari tako da nas sve zbuniš!!

Kapetan Kuka
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.