Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Catacombs
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Catacombs

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
ivona_111 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ivona_111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Catacombs
    Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 14:30
film je iz 2007. glumi alecia moore ili poznatija kao Pink....ako tko ima,molim da mi javi.
thanx    
Na vrh
tipster08 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tipster08 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2008 u 20:00
imam ja ali u divxu....sad trazim prevod...i onda cu je pretvoriti u DVD...Wink
Na vrh
MATEALINK View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MATEALINK Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2008 u 21:12
imam ti i ja  na dvdu-slika odlična.. ako ti treba još nešto javi pa bi mogli razmjeniti neke filmove.. ako imaš kakav svoj popis možeš mi poslati na matealink@net.hr...pozdrav
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Rujan/Sep.2008 u 22:23
ivona....imaš taj fim u videoteci.....p.s. bzvz je........
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.