Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - pozdrav:-)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

pozdrav:-)

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
sableta View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sableta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: pozdrav:-)
    Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 12:33
    evo da i ja pozdravim i zelim sretnu novu i uspjesnu 2008,,,super ste stranica ijako mnogo titlova sam nasao ovdje ali i mnogih drugih korisnih stvarcica,,,samo naprijed i veliki pozdrav
splacina je splacina i pored kilo zacina,,,,
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 13:28
Dobrodosao, lega... Jedna mala ispravka u tvom postu: super SMO stranica, jer si i ti njen deo... Zelimo, naravno, i mi tebi sve najlepse za protekle i nastupajuce praznike, i jos mnogo dobroih titlova... BTW, potpis ti je extra...Wink
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 13:38
Pozdrav i tebi
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 19:16
pozdrav i dobrodošao
Na vrh
cickoo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cickoo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 00:07
pozdrav svima ja sam novii necu vas puno gnjaviti ;Smile
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 07:26
pozdrav cickoo Hug
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.