Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - THE TROY
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

THE TROY

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
hugo View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: THE TROY
    Objavljeno: 30.Sijecanj/Jan.2004 u 21:50
Ima li netko ova 2 filma, The Troy i Odmor u LAs VEgasu?
Na vrh
Maverick View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Maverick Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 09:19
Troy ti jos nije izasao i tesko da ce ga netko imati prije premijere odmor u las vegasu je ono sa Chevy Chase?To je malo stariji film neznam oces li to uspjeti nac a ako nades Troy javi mi jel ne mogu docekat film.Nisam siguran al cak mislim da Troy nije do kraja snimljen da ce zavrsit za mjesec dana a da je za dva mjeseca premijera
I am what I am nothing more and nothing less,but still with knowledge of that, I am more than u'll ever be!
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 10:23
Kada sam u kinu gledao Return of the King, vidio sam najavu za Troy. Film mi se èini fantastièan.
Na vrh
ILEŠOS View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ILEŠOS Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Sijecanj/Jan.2004 u 15:37

TROY TI IZLAZI TEK 14.5 TAKO DA BAREM 5 MJESECI NIŠTA OD TOGA FILMA!!

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 14:13
Hvala vam na informaciji!
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.