| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
povezivanje monitora i grafičke |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ssurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Active member
Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 63 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: povezivanje monitora i grafičkeObjavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 00:21 |
|
Molio bih za pomoć. Kupio sam Philips-ov monitor 20" LCD koji ima i D-sub(VGA) i DVD-D izlaz. Imam grafičku dosta staru RADEON 9550 koja ima DVD-I ulaz.S obzirom da sam uz monitor dobio samo VGA kabel malo sam čitao po forumu i našao da je slika kvalitetnija pomoću DVI spajanja. Ja sam uz grafičku karticu i dobio i 24 pinski DVI nastavak. U nedoumici sam što moram napraviti? Da li kupiti DVI-D nastavak pa preko VGA kabela sa ova dva dodatka spojiti monitor ili kupiti gotovi DVI kabel. Molio bih one koji već imaju LCD monitor da mi odgovore. Navodno je slika preko DVI puno bolja jer ne prebacivanja iz analognog u digitalni i obrnuto. Unaprijed hvala.
|
|
|
SILVER SURFER
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 00:32 |
|
U svakom slučaju odi kupi dvi kabal jer je slika stvarno bolja s digitalnim kablom nego s analognim, ja imam 22" LCD i vidjela se razlika kad sam spojio s VGA kablom...Slika mi je puno čišća s DVI.
U svakom slučaju DVI ![]() |
|
![]() |
|
ssurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 00:44 |
|
Kako se zove taj kabel? Postoji DVI-I dual link, DVI-D dual link i ja više ne znam šta meni treba. Grafička mi je DVI-I a monitor DVI-D.
|
|
|
SILVER SURFER
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2873 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 12:33 |
|
Tvoja kartica ima DVI-I priključak, što znači da možeš na nju spojiti DVI-I (Digital+analog) i DVI-D (digital only). Moja preporuka ti je da si kupiš DVI-D single link kabal, jer nemaš potrebe za dual link kablom, pošto single link podržava ove rezolucije
I ne moraš na taj kabal bacati previše para jer je to digitalni prijenos slike, pa tako neki kabal og 300kn će biti gotovo jednake, ako ne tek malo, neprimjetno bolje kvalitete od onog za 70 kuna... |
|
![]() |
|
ssurfer
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 15:06 |
|
Hvala Dngy. Sad mi je puno jasnije.Ali razlika između singla i duala je 10 kn u chipoteke.
7500000301 CAB. DVI-D DUAL LINK M-M 2 m DVI24+1-S 59.00 kn 7500000289 CAB. DVI-D SINGLE LINK M-M 2 m DVI18+1-S 49.00 kn Uzet cu onda DVI-D dual link. |
|
|
SILVER SURFER
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 17:55 |
|
pa da, u tom slučaju uzmi dual, ne možeš pogriješiti...
|
|
![]() |
|
pejafor3
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 18:36 |
|
Eeee kakva su vremena dosla kad ti Dngy kao admin ima 22" LCD.
A mi sirotinja od korisnika ovog foruma radimo na starim CRT monitorima. Valjda bi trebalo da je obratno.
|
|
![]() |
|
Dngy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 22:52 |
|
hehe, pa nećemo sad spamati ovdje ;) Čuj, i ja sam do nedavno radio na 17" CRT-u i oči su mi ispadale i vjeruj mi da mi je ovo jedna od jaisplativijih investicija u zadnje vrijeme, fakat preporod!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |