Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Nece upload titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Nece upload titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nemesis_tt View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesis_tt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Nece upload titla
    Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2008 u 11:45
Ovo mi je prvi titl koji uploaduje, i nece da se uploaduje, tj. stalno izbacuje:

File must be in .zip or .rar format.

Probao sam da postavim i .zip i .rar format i isto mi pokazuje.

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2008 u 12:09

s rarom ima problema pa rađe od toga odustane..dok bi s zipom moralo ići..meni je recimo bio problem Winrar,pa sam pokušao sa Winzipom..isto nije išlo...tad sam skinuo noviji Winzip i prošlo...probaj i ti tako ako nejde pošalji mi titl na bebach101@net.hr pa ga ja stavim gore...uskoro bi morali preći na noviji hosting s kojim nebi smjelo biti problema...

btw dobrodošao na forum Wink
Na vrh
nemesis_tt View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nemesis_tt Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2008 u 12:28
OK. Poslao sam ti mail.

Hvala na brzoj reakciji.
Na vrh
marcato View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Sijecanj/Jan.2008 u 20:43
Pokusavam da uploadam titl i nece da mi ga prihvati.
Mislio sam da je problem u update-u Firefox-a.
Nakon update-a Firefox-a,opet nece da mi uploada titl.

Molio bi pomoc oko uploada.Sto da napravim?
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 01:40
Probaj i sa winRAR-om i sa WinZIP-om. Nekome neće sa jednim, nekome sa drugim... U krajnjem slučaju, možeš g aposlati meni na e-mail, p aću ga postaviti ja.
Na vrh
marcato View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj marcato Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 14:03
Pokusavam da upload-am titil The Curse Of Frankenstein iz 1957 ali nece da prihvati. Kad kliknem na upload, nista se ne napravi i nikakva poruka mi ne stigne.Pokusavao sam sa zip. i rar. formatima,jednostavno nema ucinka.

U cemu je fora?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Sijecanj/Jan.2008 u 14:36
Originalno postovano od strane marcato marcato piše:

Pokusavam da upload-am titil The Curse Of Frankenstein iz 1957 ali nece da prihvati. Kad kliknem na upload, nista se ne napravi i nikakva poruka mi ne stigne.Pokusavao sam sa zip. i rar. formatima,jednostavno nema ucinka.

U cemu je fora?

Posalji mi taj titl na jodorovic@yahoo.com, pa cu pokusati ja da ga uploadujem...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
seshko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj seshko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 16:18
ZDRAVO SVIMA IMAM JEDNO PITANJE KAD KOD HOCU DA UPLOUDUJEM TITL
NEMOZE NESTO GA KOCI,DA LI ZNATE O CEMU JE REC,INACE TITL JE I U WIN RARU ALI NECE POMAGAJTE AKO HOCETE DA IMATE DOBRE TITLOVE
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Sijecanj/Jan.2008 u 16:30
Probaj sa WinZIP-om... Mnogi imaju problem sa WinRAR-om.
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2008 u 01:07
Već 2 puta sam uploadao titl pod oznakom:

Gun And The Pulpit (1974) HRV WESTERN

i oba puta je nestao (obrisan?).

Je li ima neko objašnjenje za to?

Hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2008 u 02:05
Obrisan nije.

Nego, da li je izašao pop-up prozor: "Thank you...."?
Da li ti je stigao e-mail sa potvrdom u vezi upload-a?
Na vrh
linux View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj linux Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2008 u 16:00
Oba puta je izašao pop-up i oba puta je stigao mail.
Čak sam i oba puta skinuo titl radi provjere, a onda najedanput nestaje sa stranice.
Sad sam ga postavio i po treći put, pa ćemo vidjeti.
Ako i sad nestane, znači da mu nije suđeno da visi ovdje.      
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Ožujak/Mar.2008 u 16:03
haha... Možda je došlo do neke greške... Ajde videćemo sad, jer sigurno znam da nije brisan....
Na vrh
Svitac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svitac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 14:15
Imam mali problem, ne mogu da uploudujem nijedan titl.Probao sam do sada sve.Juce sam u vise navrata pokusao da postavim The Mist full sredjen ali nisam mogao.O cemu se radi,i pre sam pokusavao jos neke filmove full da postavim ali nije islo? Ne znam dal sam pogodio bas na ovu temu?.Hvala.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 14:20
Probaj sa IE i .zip
Na vrh
Svitac View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Svitac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Ožujak/Mar.2008 u 14:25
OK, koristim mozillu i avant,pa cu da probam.Tnx.
Na vrh
makeda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj makeda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2008 u 13:12
kako da postavim prevod za the l word s05 e01?
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Travanj/Apr.2008 u 13:50
Poslao sam ti na mail objasnjenje ,,, a ovaj cu sada umesto tebe postaviti da ljudi ne cekaju prevod bez veze ,,, hvala za prevod! ;)
Na vrh
sappy View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sappy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2008 u 10:20
Aleluja...
Ajd da se i ja javim iako forum i stranicu koristim čeeeesto....
Titlovi koji se postavljaju su prečesto neskinkronizirani i puni gramatičkih grešaka, propuštenih slova...., itd...

Nedavno sam skinuo Heroje i naravno titlove (svaka čast g. Pesekanu), no bilo je tu i drugih jer Pesekan očito nije napravio sve, pa su i drugi uskakali...

Sve do sada izišle sezone sa pripadajućim epizodama sam sinkronizirao (Subtitle Workshop) te u Wordu gramatički dotjerao...

I nakon dumanja zašto titlove ne mogu postaviti u .rar formatu (svaka sezona zasebno u jednom .raru...) jednosatavno sam ih također u WinRar programu napravio kao .zip datoteke i bez problema uploadao na stranicu...

Dakle kome ne šljaka u .rar formatu, jednostavno i sa istim programom napraviti .zip format i sve 5...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.