| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pomoć |
Odgovori
|
| Korisnik | |
salenjak
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PomoćObjavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2008 u 15:16 |
|
Ćao svima, lično nemam potrebe, ali kad zatrebam poneki titl za klince ili ženu , onda je ovo pravo mesto za to. Zahvaljujem se svima koji imaju vremena da odvoje za ulepšavanje i puno uživanje u gledanju filma za one koji ne barataju baš najbolje stranim jezicima, a najčešće engleskim.
E sad, ja sam upravo registrovan i upravo sredio jedan "cam" titl da radi na 2 cd-a i hteo da dam svoj mali doprinos na ovom sajtu, ali nikako ne mogu da skontam kako da uploadujem i gde. Tako da sam za ovaj put uradio preko rapidshare-a, a molio bih nekog da mi objasni za ubuduće. Sve živo pretražih i ko da sam ćorav, ne mogu da se snađem .
Hvala. A evo linka za prevod filma : The.Game.Plan.DVDRip.XviD-DiAMOND The.Game.Plan.DVDRip.XviD-DiAMOND http://rapidshare.com/files/80485610/The.Game.Plan.DVDRip.XviD-DiAMOND_2CDs.zip.html Ništa, evo skontao konačno , problem je bio što me je iako registrovanog na forumu, kad odem na titlove (http://www.divx-titlovi.com/) svaki put tražio da se loginujem, kad se loginujem ode na homepage foruma, i tako u krug...
Konačno sad radi sve ok
Ažurirao salenjak - 01.Sijecanj/Jan.2008 u 16:24 |
|
![]() |
|
AcaNDr
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of
tranceXplosion Pridružen: 18.Travanj/Apr.2003 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 12093 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Sijecanj/Jan.2008 u 17:14 |
|
Dobro nam ti dosao na nas forum i sretna ti nova godina,kao sto vidim skontao si kako se to radi,onda ti ne treba pomoc,ali smo ti zahvalni na trudu sto si sredio taj prevod i nadamo se (govorim u ime svi sa ovog foruma),da ces i dalje takve stvari raditi,ako budes imao vremena i zivaca
|
|
|
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |