Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Alien vs Hunter  titl mi treba
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Alien vs Hunter titl mi treba

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
SSF01 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SSF01 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Alien vs Hunter titl mi treba
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 17:14
jel ima neko prevod za taj film?? vec 2 nedelje trazim prevod nigde nema :S
Na vrh
cizmas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 00:07
Pre 2 nedelje NISI mogao da imas taj film, ako je premijera bila 19 December 2007 .

Ažurirao cizmas - 29.Prosinac/Dec.2007 u 00:10
Cizmas
Na vrh
tonihair View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonihair Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 09:46
I je imao ga je,znam to jer sam ga i ja imao,pa nije to prvi takav slucaj, koliko filmova smo imali prije nego sto im je bila premijera!!!!Puuuuno!A za subs ces malo pocekati.
two beer or cela GAJBA Beer ??????
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 10:45
I meni stoji nekih 2 nedelje na hardu, ali vidim da je izgleda neko sr**e od filma pa razmisljam i da ga brisem. :-)
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 10:55
Da prekinem nepotrebnu pricu, film se pojavio u DVDRip obliku jos 6. Decembra. Evo potvrde:

http://www.rlslog.net/avh-alien-versus-hunter-2007-dvdrip-xvid-tfe/

Pravo da kazem ja sam ga skinuo i pokajao se, jer u svom zivotu vece govno i sranje od low budget filma nisam video ,,, nevidjeno glup i retardiran film ,,, a o scenama da ne pricamo ,,,
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Prosinac/Dec.2007 u 21:26
Bas si ga lepo nahvalio. Svaka cast. ;-) Slicnog smo misljenja.
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
timiljko1 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj timiljko1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 14:01
treba mi titl i ako je sranje film el ima neko molim vas!!!!!!
Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 15:54
strpite se..šta ste navreli..film je tek izašao..bit će...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,328 sekundi.