Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SMS poruke
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SMS poruke

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Mirac View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mirac Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: SMS poruke
    Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 23:47
Evo nekoliko novogodišnjih božićnjih poruka:

Nova godina samo sto nije neka se pjeva neka se pije pozeli nesto lijepo za svoje najmilije!!!

Dobri dome Bozic stize, dragom Bogu da smo blize, da te greje vatra sveta, da ti sreca kucom cveta, da krst casni kolo vodi, i neka se Hristos rodi!

Ako budes vidjela covjeka u crvenom kako te trpa u vrecu nemoj se uplasiti to samo Deda Mraz ispunjava moju Novogodisnju zelju!

Tvoja leva noga je Bozic, a desna Nova godina, e zato svraticu izmedju praznika!

Ostale poruke možete videti ovde:
www. balkan - mobile . com /bm/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=33

naravno bez ovih razmaka....

Ažurirao darije - 28.Prosinac/Dec.2007 u 01:16
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 00:03
Nego, dobro si otvorio ovu temu. Ne znam za ostale, ali ja strašno mrzim ove "tipske" SMS poruke... Mislim, super su one, lepe, rimuju se.... ali, brate, nisi ih TI (ne mislim na tebe Mirac hahaha, nego uopšteno) napisao i ništa mi ne znače.
Bolje mi je kad dobijem: Srećna Nova godina i sve najbolje, nego neku ovakvu, stilizovanu, poruku. Šta mislite vi?

Ažurirao darije - 28.Prosinac/Dec.2007 u 01:17
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 08:39
pa naravno da se brat slaze ali totalno - ali znam brdo ljudi koji pored toga sto gotive ovakve sto ja kazem spamerske-SMSove i cuvaju ih po telefonima neznam iz kog razloga...
Ja odma secem takve posiljateljke u koren smile61, sto kaze Darije: iskljucivo sam za smisljene nego forwardovane SMS-ove...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 11:56
vala i ja sam dobiju ove godine 90% takvih slicnih poruka,al brate neda se meni tako puno pisati.........samo kratko "hvala i ja Vama"
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2007 u 12:20
pa to i pricam hehhee
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Prosinac/Dec.2007 u 05:02
Šta više dodati?

Osim, možda: "puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, dobre financije, sex bez reklamacije i sto manje sekiracije u 2008 ! SAMO ZA ZAJEBANTE :)"

hahahaLOL

Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 19:15
najbolje su mi kratke! nap;sretna nova 2008

duge poruke mi se nedaju pisati!
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 20:32
Kad smo kod kratkih poruka:
Od jednog drugara sam za Novu godinu dobio ovakav SMS:

SNG

To je to, kratko i jasno, tri slova!!!!
Na vrh
szysllak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj szysllak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2008 u 21:18
hehe,kratko,ali orginalno!
http://virje.awardspace.com/
!!!!!!!!!!!!xxx!!!!!!!!!!!!
Na vrh
jingismikan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jingismikan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Listopad/Oct.2008 u 19:43
Moze biti! Hvala!
"Just once, I wish I could have a regular, normal Christmas.
Some eggnog, a fuckin' Christmas tree, a little turkey.
But, No! I gotta crawl around in this Motherfuckin' Tin Can!!"
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.