| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
mala slova na vivax dvd playeru |
Odgovori
|
| Korisnik | |
Kayser Soze
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Uploader
Pridružen: 27.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Zagreb Status: Offline Points: 147 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: mala slova na vivax dvd playeruObjavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 03:49 |
|
ne znam ako je ovo bilo vec ...uglavnom ..ako netko zna na koji nacin da povecam slova tj ako opce postoji nacin a da nije ljepljenje titla u film... kada snimim divx/xvid na cd sa titlovima .. i stavim u vivax player slova su poprilicno mala .... nema opcije za povecavanje titlova ... pa postoji li neka mogucnost ili neki format ... (probao sam sa ass i sa povecanjem ali nista ) koji bi mogao iskoristiti da slova budu veca...
znam za dvije mogucnosti ... ljepljenje titla u film ... i za novi firmware ...kojeg mogu instalirat u vivax e sad ... za tocno moj model ne mogu nac al doslovno nigdje ... ako postoji neka treca opcija ... hvala .. |
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Prosinac/Dec.2007 u 09:26 |
|
Koliko znam trece opcije nema.
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |