Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - nece i nece!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

nece i nece!!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
salci View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: nece i nece!!
    Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 12:46
Vec duze vreme imam isti problem, ni jedan titl koji sam uploadovao nece da se pojavi na sajtu???? zasto?????

Pise mi uspesan upload, ali nista!!!!
Zna li ko resenje????
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 12:52
Za koje filmove si postavljao titlove?
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 14:05
ako ti tako pise onda mora biti titla....
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 14:14
Originalno postovano od strane dejan-sl dejan-sl piše:

ako ti tako pise onda mora biti titla....

Mozda je postavio titlove kod kojih je obrisano ime prevodioca ili su dupli pa sam obrisao. Zato sam postavio ono pitanje gore. Kada mi odgovori kolega, onda cemo znati sta i kako dalje.
Na vrh
salci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 16:43
evo vako uploadovao sam poslednje, daddy day camp, koji je izbacio bojan82, ali sam ga samo prilagodio, obradio, ubacio slovo"š",  ime prevodioca nije bilo, a i nikada ga ne diram, vec lepo napisem da sam samo prilagodio text!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 16:51
Originalno postovano od strane salci salci piše:

evo vako uploadovao sam poslednje, daddy day camp, koji je izbacio bojan82, ali sam ga samo prilagodio, obradio, ubacio slovo"Å¡",  ime prevodioca nije bilo, a i nikada ga ne diram, vec lepo napisem da sam samo prilagodio text!!!!

Probaj ga opet postaviti. Problema sa sajtom ima i bice ih dok se ne postavi novi sajt i ne sredi forum, sto bi trebalo biti sredjeno uskoro.
Na vrh
salci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 16:58
dr koks, care nece i nece i nece i dalje, kaze hvala za upload titla, ali ga nema nigde!!!!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 17:02
posalji meni titl pa cu ga ja postaviti na

HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
salci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj salci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 17:10
ok evo ga, fora je bila u rar-u nije hteo, a kao zip ga vidi!!!!
malo zaeban ovaj server, bira sa kim ce da radi!!!Wink
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Prosinac/Dec.2007 u 17:13
Da. RAR neki put nece da se upload-uje pa samo stavis u ZIP i proradi.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,171 sekundi.