Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Mali Titlovi
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Mali Titlovi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dario1990 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dario1990 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Mali Titlovi
    Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 22:55
Pozdrav svima, inače nisam imao nikakvih kritika sto se tice divx-titlovi.com i super sam bio zadovoljan sve dok nisam to sprzio na dvd i ubacio u dvd player tada su poceli problemi. Prvo da napomenem da sam kupio novi dvd player koji moze raširit sliku. Ovako problem je kada upalim film DVD rip recimo i sa prijevodom da film slika se moze raširit ali zato titl ostane vrlo mal jedva se i vidi sa 2-3 metra. Molio bi ako itko zna u cemu je problem da mi javi jer ne mogu gledati film na 2-3 metra?  :|
stvarno sam izluđen sve sam probao moze li se to ikako popraviti, sa napomenom da sam već promijenio dvd player i da je na prošlom dvd playeru ista stvar bila vrlo mali titlvi jedva se vide a kada se slika rasiri, titl opet ostaje malen i jedva vidjliv nista nisam mijenjao nego sam snimio titl sa filmom i titl radi.

P.S. Na pc-u je velik!
 :|

Pozdrav i unaprijed Hvala.

Dario
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 23:26
nema tome lijeka...

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 23:39
Molio bih te da ubuduce ne otvaras 6 topica za isti problem koji imas!!!
Obrisao sam duple ,,, hvala ti na razumevanju!
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 00:48
brate proveri koja je velicina fonta na pc-ju, pa posle fino lepo uzmi ConvertxtoDVD i ce da bude sve u redu, imaces gotov DVD film za sat vremena. ja gde i da pustim film je odlican prevod . i kako mislis da rasiris sliku na ceo ekran ili 16:9 4:3? kod mene je obicno titl font 24, posto gledam na plazmi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 00:56
On priča o obično, divx filmu uz koji je stavio prevod, ne o DVD filmu....
Jesi li probao upgrade firmware-a za DVD player?
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 01:54
Kao sto rekose NEMA LEKA. Nije to do prevoda vec da DVD-a. Uzgred koji ti je DVD, uz neki drugi FW mozda ce biti boje!!!
Vladika
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.