Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Ni jedan titl za Halloween ne odgovara!!!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Ni jedan titl za Halloween ne odgovara!!!

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
darko082 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darko082 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Ni jedan titl za Halloween ne odgovara!!!
    Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2007 u 02:56
Skinuo sam Halloween 2007 ali ni jedan titl ne odgovara.
Sto je najgore ni prepravka titla ne pomaze jer npr. prvi titl treba da izadje posle 20 sec , a on izlazi na 46 sto je ogromna razlika a i u toku celog filma dolazi do vremenskog ne sl*ganja da je nemoguce izvrsiti prepravke.
Molim vas ,sve one koji se bave prevodima da mi pomognu unapred hvala!!!

"xvid-hall-a.www.therebels.com.br.baumann" -ovo je verzija snimka
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2007 u 03:13
ovo sto je tu je je bio release ...a ovo novo sto je Unrated i zato ne odgovara titl mora da se doradi ili doprevede..
Na vrh
juanmateo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juanmateo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 18:57
da se nadovežem na ovo jer imam sličan problem. Moj je film Halloween (2007) DVD rip ENG.-FXG i nijedan prijevod mi ne odgovara. Molim pomoć!pozdrav juan hasta la vista
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 19:12
Originalno postovano od strane juanmateo juanmateo piše:

da se nadovežem na ovo jer imam sličan problem. Moj je film Halloween (2007) DVD rip ENG.-FXG i nijedan prijevod mi ne odgovara. Molim pomoć!pozdrav juan hasta la vista

Uzmes lepo program Subtitle Workshop i pomocu sledeceg uputstva ga podesis:

http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=16063&FID=2&PR=3
Na vrh
juanmateo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juanmateo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 22:08
samo da odgovorin,da ne bi rekli da ovo bez veze tražim titl,sa subtitle workshop radim već nekoliko godina,preko 800 filmova,desi se da baš uleti jedan ovakav film,zapravo prijevod koji nema šanse da se popravi,pozdrav juan hasta la vista amigos
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 23:36
Ja sam krenuo da prevodim od pocetka, posto postojeci ne odgovara nikako. Imam neku frku i ne moze da bude gotov do nedelje. Ko hoce da saceka....
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Prosinac/Dec.2007 u 23:48
Originalno postovano od strane juanmateo juanmateo piše:

samo da odgovorin,da ne bi rekli da ovo bez veze tražim titl,sa subtitle workshop radim već nekoliko godina,preko 800 filmova,desi se da baš uleti jedan ovakav film,zapravo prijevod koji nema šanse da se popravi,pozdrav juan hasta la vista amigos

Ok, onda cemo sacekati Pejafora da prevede ,,, Smile
Na vrh
juanmateo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj juanmateo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 00:45
bravo,pejafor3,samo ti polako,pozdrav juan hasta la vista amigos
Na vrh
NeLePFC View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NeLePFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 00:47
Hajde ljudi molim vas da neko to odradi sto pre,ne mogu da verujem da jos nije izasao valjan titl za ovaj film,a ima vec par meseci od kako je izasao ...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 02:29
Originalno postovano od strane NeLePFC NeLePFC piše:

Hajde ljudi molim vas da neko to odradi sto pre,ne mogu da verujem da jos nije izasao valjan titl za ovaj film,a ima vec par meseci od kako je izasao ...
  eh brate da znas kolko je to teskooo, probaj sam nekoliko redova da prevedes. ja sinoc poceo da prevodim Unit seriju prvu epizodu, oci mi otpadose, glava boli. a tek do 20min, a jos 20min sigurno jos 2 dana najmanje. Pozz
Na vrh
batistuta View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj batistuta Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 15:10

Big smileBig smile Bravo kad ga imas nekoliko meseci kad dvdrip je izasao prije 5-6 dana kako je moguce to ili samo za tebe specijalno poslali iz kompanije?
Big smile
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 19:16
Ma ima WorkPrint verizju, i tu fali 5 minuta u odnosu na ovu verziju. Preveo sam ja 30 minuta, imam problema sa autom, kompjuterom i sa zdrravljem. (jedino nemam jos sa suprugom)
Radicu veceras a onda ide i CSI Las Vegas i ovo i ono.... u nedelju je postavljen FULL prevod ispravan, odnosno kako treba.
Na vrh
NeLePFC View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NeLePFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Prosinac/Dec.2007 u 23:34
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Ma ima WorkPrint verizju, i tu fali 5 minuta u odnosu na ovu verziju. Preveo sam ja 30 minuta, imam problema sa autom, kompjuterom i sa zdrravljem. (jedino nemam jos sa suprugom)
Radicu veceras a onda ide i CSI Las Vegas i ovo i ono.... u nedelju je postavljen FULL prevod ispravan, odnosno kako treba.

Ok druze,hvala unapred...Nestrpljivo ocekujem titl      
Na vrh
Shoshone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shoshone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 14:31
Imam isti problem kao sto je vec navedeno.
Unapred puno hvala momku koji bude sredio prevod.
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 16:40
Bice veceras kasno ili sutra ujutru.
Pozz.
Na vrh
NeLePFC View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NeLePFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 19:22
Originalno postovano od strane pejafor3 pejafor3 piše:

Bice veceras kasno ili sutra ujutru.
Pozz.

Bilo bi lepo da se do veceras odradi      
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Prosinac/Dec.2007 u 19:55
Evo odradjen je. Uzivajte.
Neka neko spoji u verziju za 1cd.
Pozdrav
Na vrh
NeLePFC View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NeLePFC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 00:29
    Hvala brate,ali ako ti nije problem,odradi i prevod za jedan cd
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 10:17

Hvala brate,ali ako ti nije problem,odradi i prevod za jedan cd

Pa ne mogu da verujem!!!!!!! Ti bi sve na gotovo, a? Imas uputstvo i sam sredi za svoju verziju. Probaj, nije tesko, uradi se za minut.
Na vrh
Shoshone View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shoshone Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 16:33
Evo ja sam preradio taj novi sredjenji titl za 2 diska u titl za jedan disk.
Sad cu pogledati film posto ga nisam gledao i ako je sve u redu, uploadovacu titl.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,289 sekundi.