Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ocajno spor sajt
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ocajno spor sajt

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kaponcek View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kaponcek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ocajno spor sajt
    Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 10:22
    Sajt vam je strasno spor,dok nadje prevod prodje mi citava mladost,nekad radi dobro ali u vecini slucajeva je ocajno spor.Bolje poradite nesto sa sajtom ili ga zatvorite.Imam protok 1mb/s ali ne vredi kad jedva otvara stranicu! ! !
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 10:29
Radi se na novoj verziji sajta koji će biti kompletno redizajniran i kompletnom novom bazom, tako da samo još malo strpljenja i uživat ćeš ;)
Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 12:34
Originalno postovano od strane kaponcek kaponcek piše:

Bolje poradite nesto sa sajtom ili ga zatvorite.

Da nisi malo radikalan u stavovima. ZATVORITI SAJT???????
Vladika
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 18:03
hm meni dolazak na sajt oduzme 100% procesora... i tako pola minute...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 18:56
meni sa 1mb/s radi odlicno :D
naravno koci kad nesto uploadujem al tad koce svi sajtovi

Na vrh
Bebinjo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
beb@ch

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bebinjo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 19:08
meni stalno radi kako treba..i kada uploadujem i kada sam na samom forumu...
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 21:08
meni super radi sajt ali kad odaberem neki titl i ga skinem i posle hocu nazad na back da trazim drugi titl, mora duplo da idem na back brzinski za da mi otvori prethodnu stranu.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 21:40
meni na ISDN-u radi odlično!
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 00:23
i meni radi odlično na 2mb, a nije mi previše štekalo ni na 56k vezi,Confused ne vidim problem

Ažurirao bubba ho-tep - 05.Prosinac/Dec.2007 u 00:26
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 01:23
Skori update foruma bi to trebao riješit, iskreno sam uvjeren u to...
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 01:25
Ima problema i kod modera, pojedinih, naravno... ja imam ADSL 512/64, i nikako da ubedim ostatak admin i moder teama da mi nesto ne stima... Sav ostali surf mi je OK, jedino mi ponekad zasteka na Forumu... Nadajmo se da ce se to resiti kada se bude renovirao sajt...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Prosinac/Dec.2007 u 11:33
Sajt je tako spor i los, da sam morao da odvedem decu u drugu sobu da ne vide ovo.

Ma malo spamujem, radi sajt i forum kao sat
Na vrh
Seven Of Nine View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Seven Of Nine Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 13:01
Meni site radi super.za sadasmile79smile108
Pioneer of Civil Rights
Na vrh
blokovi View Drop Down
member
member

D.C. Ungher

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blokovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 13:17
Search radi neujednačeno, na slepu sreću: na isti zahtev, za isti film nekad pokaže 11 rezultata, nekad samo 2.
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 13:23
istina, search zeza, ali radi se na programiranju nove baze, tako da samo malo strpljenja...

Ažurirao Dngy - 13.Prosinac/Dec.2007 u 13:24
Na vrh
komodo View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Linux user #468877

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komodo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 13:47
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Ima problema i kod modera, pojedinih, naravno... ja imam ADSL 512/64, i nikako da ubedim ostatak admin i moder teama da mi nesto ne stima... Sav ostali surf mi je OK, jedino mi ponekad zasteka na Forumu... Nadajmo se da ce se to resiti kada se bude renovirao sajt...

Istu konekciju imam i radi mi ok, ali kod ortaka zakucava processor samo kada otvara titlove i to od kada se p0gorsalo vreme na Forumu i krenule padavine, kod mene je ok makina mi je skoro pa tip-top na istom protoku kao i kod njega ali njemu toliko optereti processor da ponekad ode i preko 90% ima 1gb Ram-a tako da zakljucujem da je ipak bila Kneginja u pravu sto se tice padavina ovih dana ali ne znaci za dobre makine tako da mene ne sikira
LOLLOLLOL
LOL
Na vrh
Dino1111 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dino1111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 21:00
Meni rado dobro  Thumbs Up
Don't drink & drive, take joint and fly
Travian
Kliknite
Na vrh
blokovi View Drop Down
member
member

D.C. Ungher

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blokovi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Prosinac/Dec.2007 u 21:42
Ma nije to do snega... 04. 12 kad je covek otvorio topic bio je strašno usporio i sajt i forum i, koliko se secam, to je programer sredio isti dan.

Search zeza, ali tako je bilo i pre.
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 10:20
Možda sam malo zakasnio, ali ne znam cemu kuknjava. Ja ne stignem ni da kliknem link, a stranica već iskočila. Ponekad ne mogu da stignem ni da se predomislim, jer me site već preduhitrio. Ja bih predložio moderatorima (ili kome već) da sve ovo malo uspore. Nema smisla, ispada da smo mi flegmani diskriminisani.
Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2008 u 16:05
kome ne valja neka napravi on BOLJI pa cemo nas 100o komentirati sto nije ok 
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.