Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - FFdshow
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

FFdshow

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: FFdshow
    Objavljeno: 28.Prosinac/Dec.2002 u 20:31

Bejzbol možda nije najomiljeniji sport Amerikancima, ali za porodicu Ganon je nasušna potreba. Teri Ganon je bila na vrhuncu sportske karijere. Međutim, čudni su putevi sudbine: dobila je bebu, izgubila je stipendiju za koledž i dobila gubitnika za muža...

Za detaljniji opis radnje, trejler i komentare, posetite TEMU na forumu, za koju se zahvaljujemo kolegi Gor@n88.

DAKLE, SUTRA JE PREMIJERA SAMO OVE SERIJE...  ALI, BIĆE IH JOŠ OVE NEDELJE... :)
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2003 u 23:45
Sto se tice ovoga codeca odlican je koristim ga i ne pravi nikakve probleme preporuka svima.
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Veljaca/Feb.2003 u 23:49
Dodaj: Citirano od cicko 20 February 2003
Sto se tice ovoga codeca odlican je koristim ga i ne pravi nikakve probleme preporuka svima.

Točno tako.

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2003 u 00:00

Sigourney Weaver je potvrdila glasine koje su u Februaru ove godine isplivale u javnost:

“Počinjemo! Počinjemo sa treninzima, a počinjemo i sa — hmm, ne bih smela ništa više da kažem. Zapravo do jeseni počinjemo sa snimanjem.”

Sigourney Weaver Avatar

Cameron je u Decembru prošle godine naveo da su scenariji za sva četiri nastavka [MovieID=3080450]-a već napisana i da je njegova zamisao da se sva četiri snime u "jednoj velikoj produkciji" sa glavnim akterima iz prvog dela Sam Worthington, Zoe Saldana i Sigourney Weaver.  Kako je na žalost premijera prvog nastavka već odložena za 2019. možemo očekivati da su i ostali nastavci pomereni na 2020, 2022 i 2023.

Kako je [MovieID=3080450] oborio sve rekorde gledanosti i zarade davne 2009. da li je realno isto očekivati i od nastavka ili je nemoguće postići takav rezultat u trenutnoj Marvel eri?

Na vrh
Kristijan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kristijan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2003 u 20:35
Gledaj FFdshow nemaš kaj razmišljati..nije problem za skužiti..još ako super znaš engleski..ali moj savjet nemoj ga koristitit jer je šugav..totalno..uništit će ti sliku koju već imaš
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2003 u 23:45
Sto ljudi sto cudi, pa ko voli nek izvoli svako ima svoje misljenje o tome sto mu je OK. A sto se tice ukusa neko voli pi.ku a neko slaninu!!!!!
Na vrh
cicko View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cicko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Veljaca/Feb.2003 u 21:53

Publika je jako dobro reagovala na [MovieID=3103292] koji je zrak jutarnjeg sunca u odnosu na relativno loše filmove koje je Shyamalan nedavno pravio [MovieID=3072298] i [MovieID=3048073]. Kritičari su jako lepo reagovali na glumu James-a MacAvoy-a i Ane Taylor-Joy, ali su još bolje reagovali na "Šjamalanski" plot-twist na kraju filma koji je povezao [MovieID=3103292] i [MovieID=3043257]. 

Ako uzmemo u obzir da je [MovieID=3103292] film koji je napravljen na budžetu od "samo" 9 miliona dolara, a ostvario zaradu od 275 miliona, može se reći da je Shyamalan i više nego dokazao da je spreman da stvori nešto zaista posebno. Iz tog razloga je objavljeno da će za sledeći film Shyamalan imati mnogo veći budžet i to iz razloga što će se u filmu pojaviti dosta "aktuelnih" glumaca koji će zahtevati papreniju svotu novca, ali se još uvek ne zna tačno koji su to glumci. Za sada je svoju povezanost sa filmom potvrdio jedino Samuel L. Jackson koji je, ako se sećate, u [MovieID=3043257] glumio glavnog negativca Mr. Glass-a.

Split Squad

Na osnovu pojavljivanja u epilogu prvog filma možemo očekivati da će se i Bruce Willis pojaviti, a složićete se da su on i Jackson high-ranked glumci te će iz tog razloga i "plate" morati da budu visoke. 

Nastavak će nositi naziv "Glass" pa se postavlja pitanje da li če se, i na koji način, "The Beast" iz prvog dela susresti sa negativcem iz [MovieID=3043257].

Premijera je okvirno najavljena za januar 2019, što znači da će uskoro morati da se počne sa snimanjem, a tada ćemo znati mi, a i vi, sve detalje oko produkcije.

Na vrh
mzelenko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mzelenko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2003 u 03:44

Dobar je ffdshow.
Imam par filmova kojima je slika okrenuta za 180 stupnjeva i ffdshow

naredbom flip ispravi bez problema.

http://www.freewebs.com/greengoblin - uskoro dosta stvarćica vezanih uz

divx. Za sada možete downloadati katalog, ukoliko Vas zanima razmjena.

Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2003 u 14:04
Dodaj: Citirano od Kristijan 21 February 2003

Pa nije baš da je odličan ova najnovija verzija je šugava... u xvid codecu.. kada instaliram FFdshow slika mi je zelena

Jel' možda koristiš Win2K? Neki od xvid binaryja ne rade na njemu u redu. Ne znam za FFdshow, ne koristim to, a niti planiram osim ako ne nudi nešto specijalno super-fantastično-ingeniozno-posebno-savršeno-top što ostali nemaju.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2003 u 22:12

ffdshow the best!!!!!!!!!

Nisam imao sliku u filmu Eight Legged Freaks instalirao sam ga i Sve Je Ok!!!!

Nema divx formata koji ne podrzava!!!!!Resava 95 % problema oko Divx Filmova jednostavno je najbolji!!!!

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Travanj/Apr.2003 u 22:15

Ljudi Skinite se sa drugih codeca i predjite svi na FFDSHOW!!!!!!!

XvId Sucks!!!!

Nece Te ZAzaliti!!!!

Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2003 u 14:38

Ne pada mi na pamet. Prezadovoljan sam s nimom.

Na vrh
-=Narci View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj -=Narci Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2003 u 19:36
Dodaj: Citirano od Extremist 13 April 2003

Jel' možda koristiš Win2K? Neki od xvid binaryja ne rade na njemu u redu. Ne znam za FFdshow, ne koristim to, a niti planiram osim ako ne nudi nešto specijalno super-fantastično-ingeniozno-posebno-savršeno-top što ostali nemaju.

ne ne koristima Win2k. MA ffdshow je okej ako ga znaš savršeno koristiti..kad sam ga prokužio sve je bilo lagano....moraš znati šta snjim paše a šta ne, jel ako instaliraš više stvari bit će totalno sjebano tak da moraš pazitit....Imaš Pravo "Extremist". Moraš paziti što instaliraš

****MAKE SCANDAL NOT WAR***
Na vrh
Extremist View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Extremist Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Travanj/Apr.2003 u 20:50

Tako je. Npr, DivX3.11alpha sjebe zvuk u NOLF2 i Freelanceru ako je instaliran. ;-) Ali, pustimo to, to nije tema ovdje.

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Travanj/Apr.2004 u 23:33

moj prijedlog je: DivX i Xvid codeci i codeci za Ac3 zvuk i to je dovoljno i nema nikakvih problema barem ne kod mene.

ja osobno nisam zadovoljan niti sa nimom niti sa FFdshowom i dalje cu tvrditi da je najbolje ne imati ih na kompu.

...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
ffroms View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ffroms Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 17:43

FFDSHOW je definitivno najbolje rijesenje za "sve u jedan" za razne pocetnike. Onaj koji bolje sve razumije koristit ce originalne dekodere. Osobno koristim ga samo za WMV i Divx3.11, a sad sam poceo i za zvuk. Dakako uvijek koristim zadnju verziju (trenutna je od 18.04.2004.)

FFromS

Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 19:30

Beni dali si mozda vidio datum kada je zadnji put napisan post u ovoj temi !!!(prije skoro godinu dana)!!

Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 20:53

Originalno postovano od strane Kristijan Kristijan piše:

Gledaj FFdshow nemaš kaj razmišljati..nije problem za skužiti..još ako super znaš engleski..ali moj savjet nemoj ga koristitit jer je šugav..totalno..uništit će ti sliku koju već imaš

E tu se nebi slozio stobom jer ffdshow je jedan jedini koj iti objedinjava sve codece za gledanje bez d ainstaliras sve te codece u kompletu. Ne rade svi kodiranje cak ih vise dsamo gleda filmove nego ih kodiraju. I za njih je ffdshow najbolje rijesenje. To sto ti imas zelenu sliku u ffdshovu nije greska ffdshowa nego : ili postavka u njemu ili postavka u grfickoj kartici. Jos da napomenem da uz pomoc njega imas i titlove pa ti ne trebaju ni vobsub ni divg400 ili neki 3 program za prikaz titlova. Cak preko direktshow filtera automatski pari postprocesing i lijepi titlove na film i to sve mozes bez problema importirat u CCE ili tmpeg ako radis VCD ili DVD- Znaci sve u svemu jako dobar program i za preporucit je svima.

Eto to je moje misljenje o ffdshovu.

Na vrh
livada View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj livada Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 20:56

sorry nisam vidio kad je napisan post :))))

Diraj mi zenu al ffdshow ne :)))9

Na vrh
Beni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Beni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Travanj/Apr.2004 u 22:37
ali ja ga nikada necu imati. kraj
...opet nazad nakon dugo vramena ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,180 sekundi.