| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
filmovi su dobri ali nemaju titlove |
Odgovori
|
| Korisnik | |
plavo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 11.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: United Kingdom Status: Offline Points: 16 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: filmovi su dobri ali nemaju titloveObjavljeno: 24.Studeni/Nov.2007 u 16:34 |
|
Ima li neko titlove za neki od ovih filmova:
71 Fragmente einer Chronologie des Zufalls(1994)- Michael Haneke A Zed & Two Noughts (1985) - Peter Greenaway Exils (2004) - Tony Gatlif À la verticale de l'été (Vertical Ray of the Sun) (2000) - Anh Hung Tran Der Krieger und die Kaiserin (The Princess and the Warrior)(2000) - Tom Tykwer L' Albero degli zoccoli (The Tree of Wooden Clogs) (1978) - Ermanno Olmi Le procès (1962) - Orson Welles L'année Dernière À Marienbad (Last Year at Marienbad )(1961) - Alain Resnais Caravaggio (1986) - Derek Jarman 3-Iron (2004) - Ki-duk Kim Saviour Of The Soul (1992) - Wong Kar-Wai |
|
![]() |
|
xvista
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
michael myers Pridružen: 03.Travanj/Apr.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 53 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2007 u 16:42 |
|
Plavo, dobaci mi svoj mail na PM.
edit: Vidim ga na drugom topicu. OK, imas mail. Ažurirao xvista - 24.Studeni/Nov.2007 u 16:47 |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Studeni/Nov.2007 u 20:08 |
|
http://www.divx-titlovi.com/KRIEGER_UND_DIE_KAISERIN__DER_2000_FPS23_976-41541.aspx
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Bin-jip&language= Ažurirao Kneginja - 24.Studeni/Nov.2007 u 20:10 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
duke_of_earl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Jedi knight Pridružen: 22.Svibanj/May.2005 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 875 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2007 u 01:13 |
imam samo ovaj titl, uploadao sam ga... Ažurirao duke_of_earl - 25.Studeni/Nov.2007 u 01:14 |
|
|
-All my life I wanted a computer,now I want my life back!
-A day without sex is a day wasted. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |