Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako zaljepiti titl
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako zaljepiti titl

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
mmijokov View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmijokov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako zaljepiti titl
    Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 18:58

kako zaljepiti titl na divix

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 19:30
Pomoæu VirtualDub mod-a.Ali moraš skinuti poseban subtitle plug-in.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 21:26
A koji je razlog Ljepljenju titla!!
Kapetan Kuka
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Sijecanj/Jan.2004 u 23:35
ni ja ga ne vidim osim da se uj**e slika
Na vrh
mmijokov View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mmijokov Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 09:32

Originalno postovano od strane Kapetan Kuka Kapetan Kuka piše:

A koji je razlog Ljepljenju titla!!

MOŽDA SAM SE KRIVO IZRAZIO JER SAM NOVI U TOME JA USTVARI TREBAM UMETNUTI TITL NA HRVATSKOME

SUBTITL SAM SKINUO SA INTERNETA ALI NEZNAM KAKO GA UMETNUTI

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 09:50
Svaki player (dobro skoro svaki. DivX Player to ne može) ima ikonicu pomoæu koje pokreèeš titl. Pogledaj malo
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Kapetan Kuka View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kapetan Kuka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 11:13

bpley-----Subtitles------Uèitaj-----i gledaj!!

Takve se stvari pitaju nekog prijatelja koji je eto savladao takve stvari!

Kapetan Kuka
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2004 u 11:19
hm.........ako koristiš stariji bsplayer onda ti se titl i film moraju zvati jednako pa se uèitava automatski....novi bs otvara ako se zove i drugaèije ali nemam baš dobro iskustvo s njime......
Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Veljaca/Feb.2004 u 19:04

Ma daj, to ti je jednostavno. Evo ti link za BSPLAYER: http://www.bsplayer.org/index.php?p=download&PHPSESSID=124ebf5d84ed6ac1f1df005d472d1021

Kada pokreneš film, klikneš na sliku, i odabeš Subtitles, Open Subtitle. Možeš ga i namjestit da bude na hrvatskom (to uèiniš za vrijeme instalacije).

Na vrh
Masni View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Masni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 15:47
A ljudi kaj nije RadLight bolji????
Na vrh
honda View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj honda Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Veljaca/Feb.2004 u 18:25
mislio sam da je (i ja) ali ipak nije.....vjerovali ili ne: isti film, isti codec ali slika bolja sa bs playerom..... ne znam zašto i kako ali je tako....
hondaf6@net.hr
Na vrh
DADO View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DADO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 11:23

MOŽELI SE NA DVD-UREÐAJU VIDJETI TITL  AKO NIJE ZALJEPLJEN?

DADO
Na vrh
Costa View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Costa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 14:41

@DADO

Samo ako imas neki od novih DVD playera nekih ne bas poznatih proizvodjaca. Pogledaj malo na www.hgspot.hr i www.lost.hr. Koliko sam cuo jos uvijek ima problema sa nasim znakovima ali i to bi trebalo biti rijeseno novijim firmwareima.

Na vrh
nitrogas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nitrogas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Veljaca/Feb.2004 u 15:14
Originalno postovano od strane DADO DADO piše:

MOŽELI SE NA DVD-UREÐAJU VIDJETI TITL  AKO NIJE ZALJEPLJEN?

naravno može ali recimo na dvd-u koji podržava divx obicno imaš koje formate titlove podržava recimo *.srt *.sub

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,271 sekundi.