Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - download serija
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

download serija

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
zile24 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zile24 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: download serija
    Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2007 u 11:34
molim za pomoć, novi sam u ovome svemu, stavio sam da mi se skida 24 prva sezona i za 2 dana ( više od 48 sati) se tek skinulo 40 posto, da li je to normalno, brzina mi je 1024/256, opima flat, skidam sa bt junkie?
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 20.Studeni/Nov.2007 u 12:58
Naravno da je normalno, skidanje preko torrenta ovisi o mnogo više stvari nego što je tvoja brzina downloada. Uvelike ovisi o broju seedera i leechera, o njihovom omjeru, o tome jesi li i na koliko ograničio upload, o tome jesi li forwardirao portove...ali uz sve navedeno itekako je moguće da si skinuo toliko i tu nema ništa nenormalno, a da može brže, naravno da može :)
Pretraži malo forum jer je bilo ovakvih tema. Wink

Za sada ću ti ostaviti temu ovdje, ali u buduće temu otvaraj na mjestu primjerenom za takav problem, a ovo je moglo ići čak i u software...no neka ostane sada u filmovima...

BTW dobrodošao na forum Wink

Ažurirao Dngy - 20.Studeni/Nov.2007 u 13:00
Na vrh
SrEbRnI View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj SrEbRnI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Studeni/Nov.2007 u 07:10
Dosta si i skinuo sa obzirom da je prva sezona davno isla. Ja skidam CSi sedmu sezonu vec 20ak dana. :-) Isto preko torrenta.
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why
Why, why can't it be, why can't it be mine
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Studeni/Nov.2007 u 22:10
Sav spam obrisan i držimo se svi pravila da ne bi kartone djelili Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.