| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
The Man from Earth |
Odgovori
|
| Korisnik | |
theCro
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 29.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: The Man from EarthObjavljeno: 09.Studeni/Nov.2007 u 03:11 |
|
Pozdrav ekipi, prvo se želim zahvaliti svima na titlovima, skidam ih svaki dana sa vašeg portala i jako sam zadovoljan!!! SVAKA ČAST
E sad, nemogu nigdje naći titlove za The Man from Earthimam The.Man.From.Earth.2007.PROPER.DVDRip.XviD-DOMiNO verzijuviše ovom fenomenalnom sci.fi filmu: http://www.imdb.com/title/tt0756683/ |
|
![]() |
|
petrus1982
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2007 u 15:20 |
|
i ja ih isto trazim za: The.Man.From.Earth.2007.PROPER.DVDRip.XviD-DOMiNO...valjda ce kad tad neko prevesti
|
|
|
.............................
uglavnom evo moj moto: "gdje prodje ruka onog tko znade, razlike u pefomansama i robustnosti sustava samo su tragovi od kurcevih otisaka mojih oceva" :) cool a? |
|
![]() |
|
petrus1982
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2007 u 15:28 |
|
inace sam registriran korisnik na IPT i tamo relativno frisko dodju novi filmovi,..mada sada ko da je screener mjesec pa izlaze novi filmovi samo takoo...a titlove naravno tesko nabavit odma..
evo jos par filmova koje sam nedavno skinia a uisto nema titl: Rescue.Dawn.DVDRip.XviD-DiAMOND Hairspray.DVDRip.XviD-DiAMOND Battlestar.Galactica.Razor.DVDSCR.XViD-HooKah Blood Car 2007 DVDRip XviD-DOMiNO Slayer Superbad 2007 DVDSCREENER XVID-FRAY Cougar Club 2007 UNRATED DVDRip XviD-VoMiT Redrum 2007 DVDRip XviD-VoMiT Slayer |
|
|
.............................
uglavnom evo moj moto: "gdje prodje ruka onog tko znade, razlike u pefomansama i robustnosti sustava samo su tragovi od kurcevih otisaka mojih oceva" :) cool a? |
|
![]() |
|
blackpearl
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5710 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2007 u 17:56 |
|
Hairspray
http://www.divx-titlovi.com/ Default.aspx?page=subtitles&name=hairspray&language= Superbad http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Superbad&language= Ima li barem eng prevod za The Man from Earth? Ažurirao Vedder - 10.Studeni/Nov.2007 u 17:57 |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |