Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - ADSL modem
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

ADSL modem

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Sl08A View Drop Down
Translator
Translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Sl08A Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: ADSL modem
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 20:39
Koristim internet Sezampro vec 3 meseca i imam problema sa modemom koji je Actiontec. Bar dvaput dnevno mi se diskonektuje veza. Moze li neko pretpostaviti razlog?Modem sam vec jednom zamenio i isto. Jel moze biti kvar iz poste?
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 21:07
ja sam imala problem s istim modemom ali kvar je bio da se sam od jednom iskljuci i komp ne moze da ga prepozna
Desi se nekad da se sam diskonektuje ali 2-3 mesecno
Jel si zvao podrsku?

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 23:03
Zajebi taj njihov modem. Doplati 1200 dinara i uzmi ruter. Radi kao (švajcarski) sat!!!!!
E sad, nije nužno greška u samom modemu, jer kažeš da si ga već menjao. Modem je mnogo, da tako kažem, osetljiviji na slabiji signal, na lošiju vezu, na.... bilion stvari koje Telekom (ne) radi... Kod rutera je stvar skroz drugačija + sigurniji si na netu sa ruterom....
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2007 u 13:37
Ako ti je telefonska linija analogna, onda ni najbolji modem nece mnogo poboljsati situaciju , jedino resenje je ruter ...

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,156 sekundi.