Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - La Violetera 1958
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

La Violetera 1958

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
brca View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj brca Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: La Violetera 1958
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 13:58
Molio bih informaciju za tiltove. Skinuto sa mule.
drazenbaricevicbrc@gmail.com
Na vrh
zvoncica_nis View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zvoncica_nis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Studeni/Nov.2007 u 14:20
i ja ga trazim...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 01:06
a na kom jeziku postoje prevodi za ovaj film, ako ih uopste ima ?

Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 01:08
Jel ima na Nemackom prevod za taj film ???
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 01:34
Ma mora da je izasao negde na dvd ,,, evo sta sam nasao:

http://www.amazon.com/Violetera-Ultimo-Cuple/dp/B0000AINKM/ref=sr_1_1/102-5283903-9107302?ie=UTF8&s=dvd&qid=1194395519&sr=1-1

IZgleda da je izasao na dvd-u ,,, pise da ima i engleski govor kao opciju i kosta tricavih 5 dolara ,,,
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 01:53
Eto, samo da smislimo kako da se uzme sa Amazona, jel isporucuju u Srbiju ili Hrvatsku ,,,
Onda cemo lako izripati i napisati prevod po engleskom govoru ,,, Wink
Na vrh
Dngy View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
BSTD :)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dngy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Studeni/Nov.2007 u 08:23
Da, engleski govor, jer koliko sam ja vidio nema nigdje eng subtitlova na dvd-u, nego engleski sountrack ;)
Na vrh
cropape View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cropape Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 10:23
    Pa dajte ljudi ne mogu vjerovat da 10 godina nikako ne mogu da nađem taj film sa hrvatskim titlom.
spreman sam platiti bilo koju cijenu samo da starcima ispunim tu želju da ga još jedanput pogledaju.
Taj film je prije bio u svakoj videoteci ali sad nigdje da ga pronađem.
Dajte pomozite
Na vrh
ComiX View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ComiX Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Sijecanj/Jan.2008 u 10:32
El moze meni neko da pomogne oko pronalazenja ovog filma, bar video fajla ako nema prevoda? Hteo sam da narucim sa Amazona taj film, ali ga nema kao novog vec samo polovan, a to je problem kako vidim i nece da salju ovamo.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.