Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pomoc oko podesavanja titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pomoc oko podesavanja titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
baja011 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baja011 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pomoc oko podesavanja titla
    Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2007 u 11:19
Problem je sledeci.

NAsao sam titl za film Evil Dead 2
Problem je sto srpski i hrvatski titl ima los "tajming" sa verzijom koju ja imam ali je potrebno sredjivati frame po frame je nije dobar raspored frejmova.
To znaci. KAd na sredini podesim kako treba vec par minuta pre ili posle titl ne odgovara.

E sad.
NAsao sam slovenacki titl koji super "pasuje" ali je problem jezik :lol:

Moja ideja.

Da li nekako frame raspored iz slovenackog titla mogu da ubacim u srpski ili hrvatski?

Unapred hvala na odgovoru.

P.S.

Naravno kad ga sredim da cu ga uplooadovati da se ne muce drugi. Mozda nekom zatreba :lol:

P.P.S.
Koristim Subtitle workshop ali mogu da skinem bilo koji program ako je potrebno.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.