Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - problemi sa sajtom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

problemi sa sajtom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bezma View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bezma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: problemi sa sajtom
    Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 19:00
Confused kad god u internet exploreru otvorim divx-subtitle site na pocetnoj stranici mi stoji poruka : you are not authorized to view this page ...
I kad downloadiram subtitle vise ne mogu downloadirati vise titlova za isti film odjednom , nego za svaki titl moram ponovo traĹľiti taj isti film.
Uglavnom, mogu skidati titlove ali sada , kada sam registrirani clan to ide teze nego prije mjesec dana kada nisam bio clan i nisam imao nikakvih problema kod downloadiranja.
Gdje moze biti greska?
Bezma

Ažurirao darije - 14.Studeni/Nov.2007 u 02:13
Na vrh
bezma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bezma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 19:09
I jos nesto.
kad napisem post i kliknem da ide u topic izbaci me u explorer s porukom da ne mogu otvoriti ovu stranicu. ?  Cudno. Ali sa Back klikom na  exploreru,  vracam se na forum.
bezma
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Listopad/Oct.2007 u 19:53
Da bih nekom pomogao on mora da mi odgovori na postavljeno pitanje na PM. No dobro...
Verujem da sam ti sredio profil, pa sad nećeš imati problema!!!!

Ako ne...
Baci prvo pogled ovde:
http://www.divx-titlovi.com/Forum/forum_posts.asp?TID=12716&FID=8&PR=3

Tvoj IE 6 izgleda pravi probleme....

I još nešto, vrlo bitno, što sam ti, čini mi se, već negde napisao. Naravno ovo važi i za sve druge članove:

Kao prvo ovaj sajt je dostupan na nekoliko adresa a to su www.titlovi.com, www.titlovi.net i www.divx-titlovi.com .To znači da, upisivanjem bilo koje od tri navedene adrese možete doći do sajta.

Svi linkovi unutar sajta su namešteni na domenu www.divx-titlovi.com. To znači da ako dođete na www.titlovi.net i kliknete na forum bićete na adresi www.divx-titlovi.com/forum . Kad se logirate na forum i vratite na sajt pisaće vam da niste registrovani iako jeste. Razlog su "kolačići" (cookies). Naime "kolačić" koji je izdat prilikom logiranja je izdat za domen www.divx-titlovi.com pa ga ne može pročitati...

REŠENJE ::

Kad dolazite na ovaj sajt koristite uvek adresu www.divx-titlovi.com pa ćete time izbeći moguće probleme. Logujte se tu i nastavite nesmetan rad....

Na vrh
bezma View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bezma Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Listopad/Oct.2007 u 17:01
Mislim da sam rijesio problem ali jos nr znsm kako, samo sam preko ovog sajta sa foruma u ovom topicu kliknuo na www.divx-titlovi.com i izasla mi je početna stranica sajta bez greške ( poruke na engleskom u vrhu sajta koju sam naveo u prvom postu).
Sada kada idem na explorer i otvaram stranicu divx subtitles-the largest movie... vise mi se ne prikazuje greska ( gore navedena ) samo sto na ovoj stranici pokazuje mene kao gosta a ne kao registriranog clana, što i nije toliko vazno jer, pritiskom na forum , ulazim na forum bez greske i mogu normalno pisati ovu poruku i vjerovatno sve ostalo.
zato za sada je sve u redu pa , ako se pojavi greska ponovo, javit ću se opet.
Pitanje: da li itko zna u čemu je kvaka.
Bezma 
Na vrh
BobanRakocevic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BobanRakocevic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2007 u 23:38
Zdravo Trazim pomoc oko skidanja titlova uvek kada hocu da skinem neki titl izadje mi-This object has been blocked.Molim vas pomozite mi.Hvala.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.