Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Sydney.White.2007.DVDRip.XviD-FICO
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Sydney.White.2007.DVDRip.XviD-FICO

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
lena78 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lena78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Sydney.White.2007.DVDRip.XviD-FICO
    Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2007 u 00:20
Kasno sam videla da ovaj torent trazi pass da bi se upotpunio fajl , ako neko ima i zna neka mi please posalje . Mada postoji i mogucnost da je torrent fake ( spam koji moras da popunis da bi dobio pass ) unapred hvala
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2007 u 01:36
99,99% je fake, jer DVDrip tog filma još uvek ne postoji, koliko sam ja obavešten....
Na vrh
lena78 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj lena78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2007 u 20:54
 Da da , fake je , bezveze sam se zeznula . Ok , tnx anyway , pozz
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,523 sekundi.