| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
pitanje:divx titlovi srt |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dragec78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: pitanje:divx titlovi srtObjavljeno: 08.Rujan/Sep.2007 u 14:20 |
|
...znači stvari su sljedeće...koristim Subtitle Workshop za namještanje titlova...kada ih namjestim i snimim svi su u formatu srt....filmovi dobro rade na kompu ali kad ih stavim u dvd komponentu za tv očitava samo neke titlove...znači očita sve filmove ali ne i titlove...titlovi su sigurno istog imena kao i filmovi....svi su srt formata...čak sam i naslove smanjivao jer sam mislio da ne smije biti duži od broja znakova koji dopušta nero 31....filmove snimam po 6 kom na dvd.....help
|
|
![]() |
|
Vladika
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
>> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1944 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2007 u 14:39 |
|
Kao prvo, pogledaj da li ti DVD cita divX prevode. Kao drugo, moguce je da tvoj DVD prvo mora da "pozove" neki prevod da bi ih prikazao. Kod nekih DVD-a, postoji posebno dugme za to, kod nekih je samo ENTER, kod nekih cak i dugme ANGLE... Uzgred koji ti je DVD?
|
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
dragec78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2007 u 14:54 |
|
....ovaj moj dvd sam sve radi...šala...poziva ih sam...ali evo skužio nakon 5 skoro pa bačenih dvd-a znači folder u koji snimam film ne smije biti duži od 11 znakova a ime filma unutar njega ne smije biti duži od 31 znaka.....evo možda pomogne ekipi u buduće....
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |