| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
½neusaglasenost½ divx filma i subtitla |
Odgovori
|
| Korisnik | |
dany
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: ½neusaglasenost½ divx filma i subtitlaObjavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 18:25 |
|
Imam jedno pitanje: Naime, pri gledanju divx filmova ponekad se desi neusaglasenost izmedju titla i filma (titl kasni ili ide prije). Interesuje me da li postoji neki jednostavan nacin da se ovaj problem ispravi, pa molim za pomoc ako neko to zna.... (titl ide u pravilnom razmaku jedino je problem u kasnjenju ili brzanju) Hvala unaprijed! |
|
![]() |
|
hugo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 420 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:37 |
|
Skini si najnoviji BS Player sa http://www.bsplayer.org, i kada pritisneš Ctrl+Lijevo, titl ti se ranije prikazuje, a Ctrl_Desno prije
|
|
![]() |
|
hugo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 11.Rujan/Sep.2003 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 420 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 19:39 |
|
Pardon, sa Ctrl_desno ti pokazuje kasnije (pišu ti iznad frameovi i sekundi, za prije i kasnije)
|
|
![]() |
|
dany
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Bosnia Hercegovina Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Sijecanj/Jan.2004 u 22:06 |
|
Hvala na pomoci...koristice vjerojatno u narednom periodu... U medjuvremenu sam rijesio taj problem tako sto sam u programu subtitle studio 2.0 izvrsio mali pomak titla za oko 20sec unaprijed, pocev od 54. min filma.... - pozdrav - |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |