Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Vec uploadani titlovi - namjesten drukcij
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Vec uploadani titlovi - namjesten drukcij

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
KrazyM View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj KrazyM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Vec uploadani titlovi - namjesten drukcij
    Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 15:53
Zanima me da li je u redu ako uploadam titlove koji su
vec na sajtu, ali sa drukcijim tajmingom, posto
mi dosta titlova ne idu kao i film sto se tice vremena,
pa ih sam preuredim i uploadam za drugu verziju filma.
Iskreno, mozda na forumu ima vec ovakvo pitanje, ali
JEDNOSTAVNO MI SE NIJE DALO PRETRAZIVATI toliko tema!

Molim vas da mi odgovorite!
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Kolovoz/Aug.2007 u 15:58
ma kako nebi moglo lega,samo pored napises za koju je verziju filma,da bude ostalim ljudima lakse za prepoznat
btw- dobro nam dosao
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 18:46
a gdje se ovdje na forumu mogu skinuti gotovi titlovi,ja sam valjda corav pa ne vidim
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 18:52
http://www.divx-titlovi.com/

evo ovdje kolega
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 18:54
Originalno postovano od strane Hmelj Hmelj piše:

a gdje se ovdje na forumu mogu skinuti gotovi titlovi,ja sam valjda corav pa ne vidim

Postovani kolega,, ne skidaju se Titlovi na Forumu, vec na pocetnoj stranici ,,, klikni ovde i u Search ukucaj naziv filma koji te zanima ,,, i kada ti izbaci rezultat pretrage kliknes na onaj koji zelis skinuti i titl je tvoj ,,,

www.divx-titlovi.com

Pozdrav!
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 01:21
hvala momci,inace ja od tam i skidam titlove ali nisam znao da je taj sajt povezan s vama hehe
Na vrh
eat your soup View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj eat your soup Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 02:10
eH NISI ZNAO. KAKO TO. JAKO JE PROSTO.
Na vrh
Hmelj View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hmelj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 14:30
a zato jer kad idem ovdje ukucam titlovi.net a kad idem tam ukucam divx-titlovi.com   pa zato nisam znao no dobro sad znam
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Kolovoz/Aug.2007 u 14:47
E, od sad pa nadalje i ubuduće:
UVEK KUCAJ
http://www.divx-titlovi.com/ ZA SAJT ZA PREVODE A http://www.divx-titlovi.com/Forum/default.asp ZA FORUM
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,233 sekundi.