Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - covek ujeo psa
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

covek ujeo psa

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Psihihi View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Psihihi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: covek ujeo psa
    Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 23:40
Ouch Ima li iko u ovom globalnom selu titlove, subtitles da budem precizniji za film iz 1992 koji je na ovim prostorima poznat i kao Covek ojeo psa ili u originalu C'est arrivé près de chez vous Francusko-Belgijski film radjen u fazonu dokumentarca crno-bela tehnika, ako ga niste pogledali svakako vam od sveg srca savetujem! Titlove na engleskom nije problem naci, imam ali ima li ko na srpskom, hrvatskom, bosanskom, ...,a nekad smo govorili istim jezikom, serem. Nego pomozite mi u nevolji!Big smile
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Kolovoz/Aug.2007 u 00:33
http://www.divx-titlovi.com/Default.aspx?page=subtitles&name=Man+Bites+Dog&language=
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.