Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Bs Player problem?!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Bs Player problem?!

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Bs Player problem?!
    Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 19:05
    Otkad radim na kompjuterima ovakav problem nisam imao,jednostavno je neka glupost,ali ja ne znam sta je fazon.
Radi se o programima koji pustaju divx filmove(koristim bs player i gom player)i problem je sa prevodom.Jednostavno je sve namesteno da pusta nasa slova,ali ih jednostavno nema.Ne kontam sta je problem?

Neki kazu da je problem jer nemam nasa slova,ali nikad ih nisam do sada ni stavljao,a uvek sam imao nasa slova u plejerima.Jednostavno namestim centralna evropska slova i to je to,ali sad nista se ne desava.

Evo slike

Ažurirao AcaN - 09.Kolovoz/Aug.2007 u 19:05
I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 19:38
hm, meni pada na pamet ono u CONTROL PANELu, "regional settings" tamo gdje podesavas vremensku zonu i tipkovnicu... pogledaj tamo dal je sve na mjestu?

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 19:45
    kako bi trebalo tamo da stoji,daj neku sliku.Evo kako je kod mene

I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 19:58
don't panic,don't panic,don't panic,don't panic,.........panic.....

Polako, rešićemo problem. Ajde prvo ovako: jesi li probao neki drugi prevod da pustiš ili je na bilo kom učitanom prevodu ovakvo stanje?

Vidim u tray bar-u mnogo nekih FF-ova, ajde poisključuj ih.

Kad učitaš u SW prevod, a u folderu sa njim je i film identičnog naziva (pa se samim tim odmah i on učita), da li ti je prevod normalan?

Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 20:08
hm, pa vidim da ti je na latinskom... evo kako je kod mene:

mozda da probas privremeno odabrat npr. hrvatski da vidis kako ce ici?

jel imas onaj program TUNE UP UTILITIES 2007.. da ga pokrenes da ti pregleda registry.. mozda negdje imas fontova da nisu dobro povezani sa windowsima...

jesi probao obrisat bs player i snimit ponovo?

nisam sad siguran, ali jel se moze u SAFE MODU pokrenut film? nisam nikad pokusao, al mozda da probas da vidis kakvi ce bit rezultati glede titlova.

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 20:12
Onaj screenshot mi izgleda kao da je ćirilični prevod pušten uz Central European!!!!!!

Ažurirao darije - 09.Kolovoz/Aug.2007 u 20:14
Na vrh
bboy_drax View Drop Down
member
member
Survival School

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bboy_drax Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 21:47
AcaN @ ali zasto je kod tebe Srpski i US (jel to američki)????

kod mene je Croatian - Croatian, mozda da pogledas jel imas opciju Serbian-Serbian

Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Kolovoz/Aug.2007 u 22:38
    @ darije

Probao sam nekoliko prevoda od razlicitih filmova i isti je problem.
Sto se tice tog FF to je ffdshow i nije ukljucen prevod da pusta preko njega, a kad njega ukljucim bude i njegov prevod i prevod koji je sa filmom zajedno i isti je problem.Znaci to je negde u sistemu problem.

Ne mogu da ugasim te ff fajlove jer idu zajedno sa filmom jer to je codec.

Probao sam u WS i isti je problem,znaci ucita film automatski sa prevodom
i kad tamo namestim na srednje evropska slova i isto bude.

Citiraj "Onaj screenshot mi izgleda kao da je ćirilični prevod pušten uz Central European!!!!!!"

Ovo mi nije bas jasno?

@ bboy_drax

Probao sam Tune up i ocistio je neke gluposti i opet je isto,a sto se tice toga da stavim serbian - serbian,nema nego samo serbian - us,kao sto stoji

Ažurirao AcaN - 09.Kolovoz/Aug.2007 u 22:39

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 12:02
Probaj ti poisključuj te FF-ove, bez obzira na sve!!! Takođe pogledaj u opcijama FFDShow-a da kod SUBTITLES nije nešto uključeno...
Takođe, probaj ovo: iskopiraj neki film na desktop, a prevod, koji se ne zove isto, učitaj ručno sa neke druge lokacije (ne mora da bude za taj film)...

Promeni font na prevodu, pa stavi arial, možda su ti se zaglupeli fontovi...
Ne znam, skroz čudan problem, bilo bi lepo kad bih uživo mogao da pogledam....

Takođe, nađi neki ćirilični prevod i postavi u player-ima opciju za cyrilic pa pusti onda da vidiš da li će biti OK.
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 16:35
Ja te ff gluposti ne mogu da ugasim,nema ih nigde ni u procesima,kao da ne rade,ali rade.
Probao sam da ucitam cirilicni prevod i radi bez problema i
ako nisam menjao na cirilicno,nego i dalje stoji centralno evropsko.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 16:50
Pa znao sam, to je ono što sam ti napisao gore:
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Onaj screenshot mi izgleda kao da je ćirilični prevod pušten uz Central European!!!!!!

Hm, nešto ti se zaglupelo. Znači, kao da više nemaš podršku za druga slova osim za ćirilična, pa ti sad pravi zajeb kad pustiš latinicu...

A probaj pa postaviš Western u player-ima i učitaš prevod, da li sad imaš iste hijeroglife ili su se promenili?

Instaliraj ViPlay pa probaj sa njim kako radi.
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 16:59

Mislim, probaj i ovo...
Control Panel > Regional and Language option > Languages > Details > Settings

1. Pod "Installed services" izaberi Add.
  2. U novo otvorenom prozoru izaberi Serbian (Latin) tastaturu.
  3. "OK" x2
Znači da bude serbian - serbian, mora da imaš to, iako si, vidim gore, napisao da nemaš!!! Možda će ti tražiti disk WinXP....
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 17:20
    Je sam ja lud ili ovde nema srpski latinica ?

Jos sam ludji kad vidim da Viplay,nema za ucitavanje prevoda.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 17:39
Kako nema???!!!! desni klik->titlovi->otvori fajl sa titlom (ovo j ena srpskom)....

Nego, stvarno nemaš latinicu, a Hrvatski? Stavi njega....

Tebi je tu nešto extra zeznuto?
Jel koristiš System Restore?
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 18:12
Stavio sam hrvatski,ali ja kontam da je to kad je lik instaliro windows nesto zajebo,tako kad budem instaliro windows onda cu ja napraviti kako treba,sad necu dirati,svedno filmove gledam preko plejera.

- Armin van Buuren

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 18:16
Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

Stavio sam hrvatski,

Pa jel radi sad?

Originalno postovano od strane AcaN AcaN piše:

ali ja kontam da je to kad je lik instaliro windows nesto zajebo...

Ček bre, pa jel to tvoj komp ili ne? Mislim ovaj novi?
Ajde odmah instaliraj novi Windows, ne zezaj!!!!!
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 18:17
A sto ne probas sa nekom System Restore tackom pre nego sto ti je nastala ta zezancija.     Meni je to par puta sa nekim drugim problemima upalilo
Na vrh
AcaNDr View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
tranceXplosion

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AcaNDr Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Kolovoz/Aug.2007 u 18:47
Ne radi,pa kad sam kupio komp bio je windows instaliran i od pocetka je to tako,tako da restore ne pomaze.

Instaliracu win,ali necu sad,imam neka posla,mozda sledeci vikend.

- Armin van Buuren

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.