Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - koji printer uzeti za cd/dvd ???
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

koji printer uzeti za cd/dvd ???

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
santo1000 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santo1000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: koji printer uzeti za cd/dvd ???
    Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 16:20
 evo planiram uzeti printer za cd/dvd koji su najkvalitetniji i pristupacni cjenom printeri da li je ok cannon koji model ....znaci koveri za dvd i printanje na dvd discu.... i gdje uzeti u Splitu....
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 16:52
ja ti imam canon ip4200, ne znam koja je sada cena i da li ima tu kod tebe
U svakom slucaju kvalitet stampe je ODLICAN, cak nekad bude bolje nego orig dvd

Ažurirao Vedder - 05.Kolovoz/Aug.2007 u 16:54

Na vrh
ddavid14 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ddavid14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Kolovoz/Aug.2007 u 17:18

PIXMA iP3300

ja ti imam taj i mogu ti rec da je isto odlican!nije ni preskup a sta se tice covera i toga, odlicno ispada slika i boja se jako sporo troši!
Na vrh
santo1000 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj santo1000 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2007 u 13:35
 hvala ljudi uzimam cannon !!!SmileSmile
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Kolovoz/Aug.2007 u 13:52
Ja vec 2-3 god koristim HP 5150 i sasvim je OK.
Na vrh
Roteiro View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Roteiro Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 11:11
ja imam canon IP4300, i isto sve super, jako malo boje trosi
To sam ja...
Na vrh
dr koks View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dr koks Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Kolovoz/Aug.2007 u 11:21
Originalno postovano od strane Roteiro Roteiro piše:

ja imam canon IP4300, i isto sve super, jako malo boje trosi

Apsolutno se slazem. Cena je oko 100 eura. Malo boje trosi, a kvalitet stampe je vrhunski za ovu vrstu stampaca. Kertridzi se vrlo lako dopunjuju, mozes ih i sam dopunjavati, a boja za njih je maltene dzabe. Dakle IP4300 i samo napred.
Na vrh
Fr33k View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Fr33k Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Rujan/Sep.2007 u 19:41
imam canon pixma ip 5000 super mi slike ostaju 
Na vrh
esad View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj esad Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Listopad/Oct.2007 u 09:20
pixma 3000 je najbolji izbor jer ima zamjenskih tinti samo ako se uspije takav printer naći u prodaji
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,265 sekundi.