Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - bykassarulu.Ttnc.CD1-3
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

bykassarulu.Ttnc.CD1-3

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
nekst88 View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nekst88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: bykassarulu.Ttnc.CD1-3
    Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 12:57
Ima li neko titl za ovu verziju Titanika, bilo koji, milim da je u originalu bio turski, samo ja sam izbrisao, ja cu da prevedem sa eng na srp
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 17:33

Pa to ti je turski "titanik", on koliko sam cuo nije ni potonuo. Svi su putnici zivi. Sta ce ti taj prevod. JBG svi su zivi i nisu potonuli.
Na vrh
halogen View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj halogen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 18:21
ima i titanic 3 gde svi vaskrsnu
ali prvo se podave. redom    
Na vrh
nekst88 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nekst88 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 19:05
erm, mozda neki konstruktivan odgovor?
Na vrh
pejafor3 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pejafor3 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 20:35
Daj ti neko konstruktivno pitanje.
Kakva je to verzija titanika.
Daj IMDB link.
Jel to sa Leonardom di Kaprijom..(mmmm volim kapri sladoled)

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.