| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problem u Word 2007, trebam pomoć! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Problem u Word 2007, trebam pomoć!Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2007 u 13:18 |
|
pozdrav, evo radim u wordu 2007 i postavim pozadinu listova (background color) da mi budu u određenoj boji. to sve lijepo izgleda, medjutim kad printam ili pravim PDF fajl od tog wordovog dokumenta, pozadina bude bijela (tj.bilo koju boju da odaberem u wordu ona ce se u PDF-u vratit na bijelu). zasto? postoji li nacin da zadrzim obojenu pozadinu? |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2007 u 15:32 |
|
Šta koristiš za prebacivanje u PDF?
Evo ja baš probah sad, i sa Adobe Acrobat-om, bez problema odradih posao (verzija 7 je u pitanju) Iskreno verujem da ti je problem u programu za prebacivanje u PDF a ne u samom word-u. Da li imaš full verziju Office 2007? |
|
![]() |
|
bboy_drax
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Survival School Pridružen: 17.Kolovoz/Aug.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 531 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 24.Srpanj/Jul.2007 u 20:29 |
|
imam full verziju office i imam adobe acrobat pro 8.1 ...
kada kreiram pdf iz adobe-a, onda mi javi nesto missing PDFMaker files, do you want to run repair mode? ja kliknem NO, i onda kaze da je wordov fajl korumpiran
jedini nacin da napravim pdf jest preko word na nacin da koristim PRINT opciju, a onda mi izbaci pozadinu. isto tako kada u wordu odem u PRINT PREVIEW pozadina je bijela. mora da je problem u wordu.
gle, nema veze.. izbacio sam obojenu pozadinu, ostavio sam bijelu, a mjesto pozadine sam stavio tzv. watermark i to mi odgovara. Ažurirao bboy_drax - 24.Srpanj/Jul.2007 u 20:31 |
|
|
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Srpanj/Jul.2007 u 04:15 |
|
Zbog sličnih zajebancija, ja koristim Office 2003 i Adobe Acrobat 7!!!
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |