Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Software
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa titlom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa titlom

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aris View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aris Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa titlom
    Objavljeno: 21.Srpanj/Jul.2007 u 17:16
 Skinuo sam Shooter-2007.E sada imam problem.Prvo znam da naziv filma i titla mora biti isti.Ja to napisem Shooter.avi Shooter.srt  Medjutim kada
pokusam da otvorim WMP,to mi ne uspijeva.Ali kada ostavim samo naziv filma Shooter bez avi i Shooter.srt,onda se otvori i pokazuje titl,ili tekst.
U cemu je problem,da li je stvar u tome sto je film kodiran u xvid,pa onda moram napisati nesto drugo poslje naziva filma?Poslje toga sam film prebacio u DVD format sa Vin AviVideo Converter,naravno u folderu je bio i film i tekst.E onda se desilo ovo.Pvo ne mogu da to otvorim sa WMP ,desni klik play sa WMP ne desi se nista,Jedino kada otvorim folder i kliknem na jednu od fila onda se otvori ali ne pokazuje tekst.Isprzio sam sa ImgTol Burn i probao u dvd playeru .Ima slika ali ne tekst.Da li je problem u tome sto je kodiran u xvid?Da li bih prvo morao da prebacim u avi pa tek onda u dvd?Prije nekoliko dana to sam uradio sa Hanibal risning i nije bilo problema.USubtitle workshop prikazuje tekst.Imam Vob Sub. K-lite Codec Pack sa ffdshow.Ucemu je problem ,trebam li imati jos nesto.Najgore od svega je sto jedom postavim tekst,drugi put ne mogu.Pretrazio sam forum ali slican problem nisam pronasao pa molim za pomoc.
Na vrh
pittbull View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj pittbull Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Srpanj/Jul.2007 u 12:24
stari ko bi te shvatil kak si sve zbrljal zbrda zdola, ali probal bum ti objasniti.

iza shooter ne trebaš pisati avi jer ti je u defoultu skrivena ekstenzija za sve poznate fajlove. inače xvid ti je kodek koji kodira tj. dekodira avi tj film u xvid kodiranju je isto avi u kaj se možeš uvjeriti ako odeš na explorer tj. u mapi gdi ti je film odabereš Tools->Folder options->View->otkačiš hide extensions for all known files i aply. mislim da bi to bilo to
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,208 sekundi.