Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Kakvu paznju posvecujete svojim divx-ima?
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Kakvu paznju posvecujete svojim divx-ima?

Odgovori Odgovori Stranica  123>
Korisnik
Poruka
rhymerator View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Kakvu paznju posvecujete svojim divx-ima?
    Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 22:55

Evo jedne zanimljive teme, o kojoj bi svako mogao nesto reci. Ja imam oko 300divx-a , pretezno ih volim u debelim (ne slim) kutijama, jer tak mogu isprintati i prednji i zadnji omot. Drzim ih u vertikalnim plasticnim stalcima, standardnih dimenzija, tako da ih mogu kasnije lako dokupiti....

Voleo bih da svako napise kako i na koji nacin se brine o svojim filmovima.

Hvala.

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 22:56
SPIN
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 23:00
I ja ih imam, ali veoma malo na spindlu , ali mislim da se vremenom trenjem jedan o drugi brzo iskidaju...kakve medije za rezanje koristis?
Na vrh
elkaz View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj elkaz Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Sijecanj/Jan.2004 u 23:17
spin
Rokaj,snimaj glavu klimaj, žiže daj zarolaj...

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 01:17

dvde imam samo. svi u slim boxovima s naslovnicom (samo prednja). nisam tio debele kutije ni boxove jer i ovako zauzimaju mnogo mjesta

Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 01:22

moj prijedlog je da ih ne drzite na spindlu, jer se izoblice (sredina cda je deblja nego ostatak, a izgrebu se dosta.

ostalo mi je od divxa 500 komada onih tankih prozirnih korica za cde, pa ko oce mogu mu ih dat.

Na vrh
tlisak View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

˙°¤. mirotvorac .¤°˙

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tlisak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 01:30

Slim sa coverima u kutijama od tenisica ispod kreveta!

Znam sad mislite da se zajebavam, ali ne, tam mi ne smetaju, kutije su popisane a na kompu imam popis i ztoèno znam u kojoj je kutiji koji cd!

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 02:39
Je*i ga, znam da debele kutije zauzimaju mnogo mesta, ali nekako sam bezbrizniji (u nadi da se nece brzo izgrebati) kao na spindlu. Nezgodan mi je spindl u slucaju: STA AKO HOCU DA GLEDAM FILM KOJI SE NALAZI NA SREDINI SPINDLA, A NA NJENMU IH IMA 100-150....Stoga moj glas ide za debele kutije iako puno zauzimaju...
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 03:19
one su najbolje, ali cesto nemas pozadinsku "naslovnicu" na netu. to me jebe...
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj rhymerator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 03:25

mickey8:

p.s. imas za skoro svaki iole poznatiji divx (oznacen kao vcd, ali divx) cover na netu na adresi www.cdcovers.cc ....ja sam za svoje divx-e sve skoro nasao back cover....

Na vrh
djoe 1 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj djoe 1 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 06:14
JA SAM SEBI KUPIO LJEP ORMARIÈ SA 9 LADICA(1 LADICA 300 DIVX-A)A DRŽIM IH U ONIM PLASTIÈNIM VREÈICAMA-ETUI A NA SVAKOM ETUI-U BROJ IZ KATALOGA I SVE LJEPO DIVNO A I ŽENA NE SERE DA SU CD-I PO CIJELOJ KUÈI MIR BOŽJI TEK TOLIKO DA ZNATE VI KOJI IMATE PROBLEMA SA ŽENAMA I MOJESTOM TAJ ORMARIÈ ME KOŠTAO 150 KUNICA A VRIJEDI
Na vrh
Challanger View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Challanger Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 10:01

Di si kupio taj ormaric?

Znaci u cjeli ormaric stane oko  2.700 cd

Na vrh
toknezev View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj toknezev Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 10:26
Po abecedi u spindlu od 25 komada i imam poneki od 10 kom! Tako nema previše rondanja kada se traži neki divx u sredini! Mislim, tako držim one filmove na 1 cdu! One na dva cda držim u kutijama!
I have come here to chew bubblegum and kick ass...
And I'm all out of bubblegum.
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 11:52
Originalno postovano od strane rhymerator rhymerator piše:

mickey8:

p.s. imas za skoro svaki iole poznatiji divx (oznacen kao vcd, ali divx) cover na netu na adresi www.cdcovers.cc ....ja sam za svoje divx-e sve skoro nasao back cover....

od tamo i skidam naslovnice, ali uvijek mi fali za 5% filmova, pa moram traziti postere preko googla i editirat ih i sl. kad bi i back cover trazio onda bi mi ih falilo prek 10%

Na vrh
BasMar View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BasMar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 12:40
Mickey8 bi li meni to mogo prodat?Baš bi mogo spinove maknut
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 12:41

ja ih èuvam u ladici odakle sam izbacio VHS

u debelim i slim (kada nema kupiti debele kupim tanke omote)

kutijama pazim ih kao oèi u glavi

Na vrh
tonch View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj tonch Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 12:53
a mozete mi onda reci, za te covere, ja imam neki slabi hp printer i mislim da nakon kad bi isprintao 5 covera da bi mi tinte odma riknulo, kak vi to resavate...
Na vrh
božo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj božo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 16:22
samo u spindlu bolje je manje mjesta zauzima
Na vrh
Mickey8 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Mickey8 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 17:12

pa printaj laserskim u boji

Na vrh
hugo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hugo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Sijecanj/Jan.2004 u 22:11

Veæina slim box, na polici

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,264 sekundi.