Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - kako staviti titlove
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

kako staviti titlove

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
kljic View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: kako staviti titlove
    Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:15
pozdrav svima, zanima me kako mogu u filmove kad ih downlodam ubacit titlove, koji program trebam(imam bs playeer, jel on u redu).

ajde tko zna nek javi ili ima negdje vec o ovome tema pa da me uputi,respect...Star
Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:29
U Bs-u idi desni klik misa i UCITAJ TITL pa navedi gde jeSmile
Ili ubaci u isti folder prevod i sam film,(prevod i film trebaju imati isti naziv) i pokreni film preko Bs automatski ti prepoznaje prevodWink
(po skidanju titlove naravno prebaci u SRT ili SUB file,Pomocu Winzip ili winrar-a)Wink

Ažurirao drdraganr - 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:32
Na vrh
kljic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:41

ima negdje verzija na hrvatskom za bs player

Na vrh
Dr Dragan View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Доца

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dr Dragan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 03:58
Imam naravno.  Pri samoj instalaciji ponudice ti ENG ali ti prebaci na HrvatsjiWink .Na prvatnu poruku saljem ti link,program ima oko 1,4 mb)
Na vrh
kljic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 05:25

ok link je pomogao ali pise no file open(gdje tocno da stavim titlove),mozes pomoci

Na vrh
kljic View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kljic Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 05:30
e skuzio sam hvala
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 1,047 sekundi.