Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - JURIM FILMOVE  (2. deo....)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

JURIM FILMOVE (2. deo....)

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: JURIM FILMOVE (2. deo....)
    Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 08:29
Pre svega da se zahvalim svim ljudima (znaju oni ko su...) uz ciju pomoc sam nabavio 90% filmova sa stare liste... I ne samo to, vec i mnogo vise...

Resio sam da pokusam opet, kako bih sveo i ovih preostalih 10% na eventualno 1% ili 0% Wink

Ujedno bih zamolio "Belog" ako ovo procita da se javi... sa njim jedino nisam uradio razmenu...

dakle ovo dole je moja lista zelja:

"MESANO MESO":
Stakeout.1987.DVDRiP.AC3.XViD.iNT-MASTER (PFA.F00ked.Audio)
Map.Of.The.Human.Heart.1993.DVDRip.XviD-FiNaLe
Cohen and Tate
29th.Street.1991.WS.DVDRip.XviD-VoMiT
K-9.1989.iNTERNAL.DVDRip.XVID-vRs   (http://www.imdb.com/title/tt0097637/) 
The.Truce.1996.DVDrip.XviD.iNT-HFDX
The.Last.Of.The.Dogmen.DVDRip.XviD-DiAMOND
Last.Man.Standing.1996.iNTERNAL.DVDRip.XviD-CULTXviD
Don't Tell Mom the Babysitter's Dead (1991)
POPEYE (1980)
BMX Bandits (1983)
3 Men and a Baby (1987)
A Perfect World (1993)
Zvezda.2002.DVDRip.XviD-B2R
Svoi (2004) – our own
Fah talai jone (Tears of the Black Tiger) (stari film, 2000 – grupa DDX, 49files)
Doublure, La (2006) [ La.Doublure.FRENCH.Retail.DVDRip.XviD-LOST, 49fc ]
The.Wendell.Baker.Story.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-DDX (49x15mb)
Nuovomondo.2006.iTALiAN.DVDRip.XviD-BoX (The Golden Door (International: English title)
The.Last.Hangman.2005.DVDRip.XviD-AFO
La.Mujer.De.Mi.Hermano.2005.PROPER.LIMITED.DVDRip.XviD-MESS
Reinas.DVDRiP.XviD-ETG
Close.To.Home.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-MESS (Karov La Bayit)

OSKAROVCI:
Cavalcade (1933)
Cimarron (1931)
Going My Way (1944)
Greatest Show on Earth, The (1952)
Judgment at Nuremberg (1961)
Life of Emile Zola, The (1937)
Marty (1955)
Tom Jones (1963)
A Night to Remember (1958)

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
NAPOMINJEM OPET , ne moraju bas ta izdanja od tih grupa, samo da su dvdrip kvaliteta - znaci ne smece iz bioskopa, posto mi treba za kolekciju

Svako ko ima barem 20-30% gore navedenog i zeli da se menja sa mnom, stojim na raspolaganju (na obostrano zadovoljstvo), sa svojim katalogom od ~4500 filmova (~800DVD)

ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 09:43
Ja ti imam samo dva od ovih naslova:

1.K-9 (1989)
2.Don't Tell Mom The Babysitter's Dead (1991)

Na vrh
superman78 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 09:50
imam ovo, ako si iz hrvatske se mozemo dogovoriti ak ne neda mi se bas slati preko granice

Stakeout
Map.Of.The.Human.Heart
Svoi (2004) – our own

Cavalcade (1933)
Cimarron (1931)
Going My Way (1944)

Life of Emile Zola, The (1937)
Marty (1955)
Tom Jones (1963)
A Night to Remember (1958)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 13:12
Imam:

Doublure, La (2006) [ La.Doublure.FRENCH.Retail.DVDRip.XviD-LOST, 49fc ]
The.Wendell.Baker.Story.2005.LIMITED.DVDRip.XviD-DDX (49x15mb)

Pa eto, ako si raspolozen ponovo...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 17:49
ma jesam johnny.. samo malo kasnije....

poslacu ti mail (malo kasnije, znas ti mene)

btw, sta bi sa onim farinelijem.. (ne moras da saljes, u medjuvremenu sam ga nabavio.... ali rekao si pa nista, pa cisto da pitam?)

sto se tice supermana78, hmmm covece ti imas skoro sve ove oskarovce sto su mi ostali, steta sto nisi iz srbije.... mada mogao bi biti i prvi iz hrvatske sa kojim sam se menjao (pod uslovom da se predomislis... to tu sto si naveo je za 2DVD, to moze i u koverat da se stavi, mislim da pustaju 2dvd preko granice  :)
ko se boji vuka jos... tri za gros... tri za gros... vuka se ne bojim ja tralalala :) :) :)
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Srpanj/Jul.2007 u 21:38
onda za sada nista ako budes jos zainteresiran javi mi se krajem ljeta, pa cemo vidjeti
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 02:11
Originalno postovano od strane xW0Lf xW0Lf piše:

ma jesam johnny.. samo malo kasnije....

poslacu ti mail (malo kasnije, znas ti mene)

btw, sta bi sa onim farinelijem.. (ne moras da saljes, u medjuvremenu sam ga nabavio.... ali rekao si pa nista, pa cisto da pitam?)

sto se tice supermana78, hmmm covece ti imas skoro sve ove oskarovce sto su mi ostali, steta sto nisi iz srbije.... mada mogao bi biti i prvi iz hrvatske sa kojim sam se menjao (pod uslovom da se predomislis... to tu sto si naveo je za 2DVD, to moze i u koverat da se stavi, mislim da pustaju 2dvd preko granice  :)
JBG, druze, crkla mi masina... Pa, kad sam je dobio nazad, zaboravio... Sto rece jedan visokouvazeni clan ovog foruma, nije verovati nama alkosima...
Na vrh
dejan-sl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

deky

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dejan-sl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Srpanj/Jul.2007 u 02:50
K-9
popeye

mislim da je to ,to
HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 07:36
hmmmm, ja kad bi spojio sve vas na gomilu pa bih i mogao nesto da uradim
imam ideju, ajde se vi izmenjajte medju sobom (hehehe), a ja cu posle sa onim koji mi je najblizi...   :)

salim se naravno.... ajd videcu... da se menjam sa svakim barem jednom... samo ne znam kad....

kakva je trenutno praksa menjanja/slanja u hrvatsku/bosnu iz srbije i obrnuto? Procitao sam ranije da proveravaju posiljke i ako ima puno diskova, da ili ne pustaju u posti posaljioca da se salje ili na granici preseku? kao satro, suzbijanje medjunarodne piraterije bla-bla-bla?
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 13:39
Nema nikakvih problema oko slanja... Ja sam slao (i dobijao) i po 10 diskova iz Cro... Nedavno sam imao razmenu sa komunjarom (doduse, po 4 diska samo...) i sve je proslo OK...
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 13:45
ja sam slao isto i za srbiju 5 dvda i to još pošiljka nije bila preporučena i stigla je, a slao sam Mitriću
Na vrh
Michko View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Michko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 14:22
Ja sam s Dejanom imao do sada 2 razmene.....obe su bile sa po 15-tak dvd-ija,i nikada nije bilo problema.............
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 16:26
i ja sam nekoliko puta mijenjao sa ljudima iz srbije i sve je bilo O.K.
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 17:14
Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

Da... A znas otkad nismo... Aj mi posalji katalog na mail, da vidim imas li sta novo, pa da o5 malo radimo...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 21:05
ovdje uvijek rade neke probleme oko slati vani, to jest ako saljes preporuceno onda moraju gledati sta je unutra a ako je obicno onda puste
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 21:26
izgleda supermane da (nemoj pogresno da me shvatis, pokusavam da budem delom i duhovit) ti iz tvoje poste ne vole bas mnogo nas preko drine :)

ili im je to ustaljena procedura

mada imam ideju te diskove na koje ces eventualno i snimiti, ako se eventualno i menjamo, napises lepo na njih "linux red hat" ili driver instalation kit... to je i tako svuda free  :)
a i ne verujem da ce biti vise od 3-4 DVD-a
:)
Na vrh
zoky View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj zoky Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 21:53
supermane pa ako je tako šta je Wolf rekao da će biti 3/4 diska to će te doć od prilike 25 kn, pa to nije neka lova?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj superman78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:23
to je sada tako stalno mijenjaju pravila, ak ides u drugu postu je drugacije tako da uopce neznas tko tu koga, ako saljem posaljem obicno pa me nitko nis ne pita

dogovorimo se za mjesec i po neku razmjenu
Na vrh
xW0Lf View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj xW0Lf Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:31
ah, ok
cucemo se...

sto se ostalih tice.... slaba vajda....  izgleda (mislim na filmove)
Na vrh
mirod View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mirod Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 23:45
Originalno postovano od strane Johhny Q Johhny Q piše:

Originalno postovano od strane mirod mirod piše:

Da... A znas otkad nismo... Aj mi posalji katalog na mail, da vidim imas li sta novo, pa da o5 malo radimo...

poslao
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,375 sekundi.