| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
još mi samo ovo treba |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | |
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: još mi samo ovo trebaObjavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 00:01 |
|
evo uspio sam prikupiti titlove za mnogo mnogo filmova koji mi nisu imali i ostalo mi je još samo da riješim ove pa ako ko ima nek uploada ili frkne na mail
48.Angels.2006.LiMiTED.DVDRip.XviD-BLUEFLiGHT A.Dead.Calling.2006 - NO Adrian Mole Secret Diary Amadeus- (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) Animal Farm (1954) Black.Sheep.LIMITED.WORKPRINT.XViD-mVs Blind Dating (2006) Cannibal Holocaust 2 (1986) Children.of.Wax.2005.DVDRip.XviD-iMMORTALs COLORS (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) Coneheads death.of.a.president.2006 Dishdogz Encino Man (1992) Eye.Of.The.Dolphin.2006.DVDSCR.XviD-FiCO Falling.2005.STV.DVDRip.XviD-NEPTUNE Farce.of.the.Penguins.2007 - NO Firefox (1982) (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) First Snow (2006) Fried.Green.Tomatoes.1991.EXTENDED.DVDRip - (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) Gleaming The Cube Grace Of My Heart Granny - neki ruski film Harry and the Hendersons (1987) High School Musical (2006) IRA.King.Of.Nothing.2006.STV.DVDRip.XviD.by.Cherry_Lips Island Of Death Jesse Stone - Night Passage (2006) DVDRip Made.in.Britain.1982 Maniac Cop (1988) DVDRip Maniac Cop 2 Mannequin (1987) Men.at.Work.1990.DVDRip.XViD.iNT-PFa Missing.In.Action.2.1985.FS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp Moving Violations (1985) Mr Hell (2006) Mr. and Mrs. Smith - stara verzija Mustang.Sallys.House.of.Horror Natural Born Killers- (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) Next of Kin - ono kaj je uploadano nije taj film ovaj kaj meni treba je sa liamom neasonom i patrickom swaysiem Pretty.Cool.Too-DVDRip.TFE Robin Hood - (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) Runaway (1984) Sea Ghost (2004) Secret.Life.Of.Words Siegfried Silent Scream DVDrip 2006 Sometimes They Come Back...for More Song Of The South Taps (1981) The Chronicles Of Narnia - Prince Caspian The Chronicles Of Narnia - The Silver Chair (1990) The Confessor (2004) The Firm (iz 80-set i neke o huliganima) The Last Emperor (1987) (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) The Lion, the Witch, and the Wardrobe (Animated) (1979) The Mark Of Cain (2007) The Wanderers (1979) The Wizard The Woman In Black The.Chambermaid.DVDRip.Xvid.TFE The.Return.Of.Allo.Allo.S09.Special.WS.PDTV.XviD-REMAX The.Valley.Of.Tears.2006 This Is England Tombstone (je**mu niti jedan ne paše niti se da uskladiti) UKM - The Ultimate Killing Machine Warriors of Terra (2006) Wedding.Wars.2006.DVDRip.XViD-ESPiSE Where_the_Red_Fern_Grows (2003) White Men Can't Jump (1992) Yellowbeard (1983) Yo-Yo.Girl.Cop.(2006).DVDRip.XviD-WT Zodiac.Killer.2005 |
|
![]() |
|
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 13.Srpanj/Jul.2007 u 03:46 |
|
Definitiivno ces morati nauciti da koristis subtitle workshop.... A ako nadjes onaj stari mr and mrs Smith.... kaci na sajt, ne cekaj! |
|
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Srpanj/Jul.2007 u 12:13 |
|
ma probal sam i s workshopom pa čak i sa subtitle modifierom koji je inače bolji od workshopa ali nema šanse da uskladim. ako ti nije bed napisal bi ti u kojem trenutku počinje prva i zadnja rijč u tim filmovima, duljinu filma i frames per second pa da ti probaš. ja sam već živce izgubil. kaj se tiče prijevoda za stari mr. and mrs. smith bil sam zakačil već davno na engleskom ali niko nije prevel. evo zakačit ću ga opet pa možda ga neko prevede. ako ko ima kaj od ovih titlova bio bi zahvalan.
|
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Srpanj/Jul.2007 u 14:26 |
evo malo sam pročistil jer sam još 2 nabavil. ostalo još uvijek trebam |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 12:54 |
|
opet sam pročistil popis i dodal još nekaj
48.Angels.2006.LiMiTED.DVDRip.XviD-BLUEFLiGHT A.Dead.Calling.2006 The Secret Diary Of Adrian Mole Animal Farm (1954 Blind Dating (2006) Cannibal Holocaust 2 (1986) Children.of.Wax.2005.DVDRip.XviD-iMMORTALs COLORS- fakat ga nemogu uštimati death.of.a.president.2006 Dishdogz Encino Man (1992) Eye.Of.The.Dolphin.2006.DVDSCR.XviD-FiCO Falling.2005.STV.DVDRip.XviD-NEPTUNE Farce.of.the.Penguins.2007 Firefox (1982)- fakat ga nemogu uštimati First Snow (2006) Fried.Green.Tomatoes.1991.EXTENDED.DVDRip Gleaming The Cube Grace Of My Heart Granny Harry and the Hendersons (1987) High School Musical (2006) IRA.King.Of.Nothing.2006.STV.DVDRip.XviD.by.Cherry_Lips Island Of Death Jesse Stone - Night Passage (2006) DVDRip Made.in.Britain.1982 Maniac Cop (1988) DVDRip Maniac Cop 2 Mannequin (1987) Men.at.Work.1990.DVDRip.XViD.iNT-PFa Missing.In.Action.2.1985.FS.DVDRip.XviD.iNT-EwDp Moving Violations (1985) Mr Hell (2006) Mr. and Mrs. Smith 1941 Mustang.Sallys.House.of.Horror Natural Born Killers-ne paše i nermogu ga nikak uštimati Next of Kin - prijevod na uploadu nije za ovaj film Pretty.Cool.Too-DVDRip.TFE Robin Hood - ni jedan ne paše i neda se uštimati Runaway (1984) Sea Ghost (2004) Secret.Life.Of.Words Siegfried Silent Scream DVDrip 2006 Sometimes They Come Back...for More Song Of The South Taps (1981) The Chronicles Of Narnia - Prince Caspian The Chronicles Of Narnia - The Silver Chair(1990) The Confessor (2004) The Firm The Last Emperor (1987) The Lion, the Witch, and the Wardrobe (Animated) (1979) The Mark Of Cain (2007) The Wanderers (1979) The Wizard XviD The Woman In Black The.Chambermaid.DVDRip.Xvid.TFE The.Return.Of.Allo.Allo.S09.Special.WS.PDTV.XviD-REMAX The.Valley.Of.Tears.2006 This Is England Tombstone - fakat ga nemogu uštimati UKM - The Ultimate Killing Machine Warriors of Terra (2006 Wedding.Wars.2006.DVDRip.XViD-ESPiSE Where_the_Red_Fern_Grows (2003) White Men Can't Jump (1992)- fakat ga nemogu uštimati Yellowbeard (1983) Yo-Yo.Girl.Cop.(2006).DVDRip.XviD-WT Zodiac.Killer.2005 Bronx Warriors 1990 Fixing The Shadow Memory The Tripper Wind Chill Ažurirao pittbull - 31.Srpanj/Jul.2007 u 13:00 |
|
![]() |
|
theacidwiz
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
Pridružen: 10.Srpanj/Jul.2006 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 335 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 31.Srpanj/Jul.2007 u 13:54 |
|
uuuu... malo bolje pretrazi bazu, za masu ovih filmova ima bar eng... znam jer sam ih ja uploadovao, imas prevedene windchill, the firm... a za ove sto ne mozes da uskladis jbg... ako nisu director's cut, uncut ili slicno sigurno moze... probaj da menjas FPS i gornji i donji combo box (i titla i filma), a ne samo da pomeras +-, a nekad moras i jedno i drugo...
|
|
|
[IMG]http://img293.imageshack.us/img293/1476/theacidwizpr8.jpg">
|
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Kolovoz/Aug.2007 u 08:56 |
the firm nije za ovaj koji ja tražim sorry neznam godinu znam da je iz 80-neke i da je o engleskim uličnim bandama. sorry kaj nisam baš sve točno objasnil. kaj se tiče uštimavanja sve sam probal i za ove nejde. mislim da su svi directors cut ili extended. gle ak nije problem ja bi ti napisal duljinu filma, FPS, kad počinje prva riječ u filmu i kad je zadnja riječ u filmu pa da ti probaš. jel može? |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2007 u 08:35 |
evo opet sam malo pročistil popis |
|
![]() |
|
jbt47
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2007 u 09:29 |
|
Vive l'amour
|
|
![]() |
|
jbt47
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 03.Lipanj/Jun.2006 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 130 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2007 u 09:36 |
|
Vive l'amour
|
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Kolovoz/Aug.2007 u 11:25 |
|
hvala ti budem isprobal Fried Green Tomatoes, The Last Emperor ne paše jer ja imam na jednom disku, a ovo spojiti je koma....
|
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 14:55 |
|
ni Fried Green Tomatoes ni The Last Emperor ne pašu nikak jer ja imam jedan film a ovi su za više, a ovi koje sam i prije pronašel za 1 ne valjaju.
pa sad sam popizdil i iz hrpu njih sklepal 1 za svaki od ova dva filma. zbog svih koji imaju isti problem uploadal sam ih na site. |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Kolovoz/Aug.2007 u 15:07 |
evo opet sam malo pročistil popis |
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 15:10 |
|
evo me nakon sto godina. konačno sam se vratil i nadam se da ću i uspjeti ostati :)
nego dali je neko uspio prevesti ili pronašel kaj od ovoga na "domaćem jeziku" prije nego kaj počnem ubacivati nove popise želja i pozdrava ha ha ha ha. pozdrav svima i unaprijed hvala, Pitt |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2007 u 15:45 |
|
Gde si čoveče...? Nema te... Ajde dobrodošao nazad, a prevode ćeš, bar neke, valjda uskoro naći....
|
|
|
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 09:54 |
|
Encino Man [1992] stavljen na upload. Ne znam da li je taj film posto vidim da u zipu pise neki Callifornia Man, ali isprobaj ga. Skinuo sam ga sa drugog sajta. Greskom sam stavio da je titl engleski, pa ako bi mogao nekako i da se prepravi posto je to cro.
Ažurirao SrEbRnI - 03.Prosinac/Dec.2007 u 10:05 |
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
dr koks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 1500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 03.Prosinac/Dec.2007 u 10:18 |
|
@srebrni Trenutno je sajt takav da ne mozemo ispraviti. Jedino da ti postavis ispravno opet, a mi cemo obrisati taj sto ne valja. Javi mi da znam kad postavis da mogu obrisati.
|
|
![]() |
|
pittbull
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 20:40 |
ma bio po svijetu, vratil sam se prije par dana iz Engleske i sad sam opet tu. nebum bil baš onak često kak sam bil prije jer imam puno obaveza, ali tu sam nisam zaboravil na vas i dolazil bum svakih par dana . |
|
![]() |
|
SrEbRnI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Pridružen: 21.Listopad/Oct.2005 Lokacija: Yemen Status: Offline Points: 128 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 21:15 |
|
@dr koks postavio sam opet one titlove ali sam sad ispravio zastavicu. Mozes slobodno da obrises one sa eng zastavicom.
@pittbull jesi mozda proverio da li odgovaraju titlovi, posto sam nasao titlove na drugom sajtu? POz |
|
|
I know someday you'll have a beautiful life,
I know you'll be a star in somebody else's sky, but why Why, why can't it be, why can't it be mine |
|
![]() |
|
dr koks
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Pridružen: 17.Listopad/Oct.2006 Status: Offline Points: 1500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2007 u 21:35 |
|
@srebrni obrisao sam ,,,
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |